Webáruház

Alfaparf Evolution of the Color CUBE hajfesték - 1.11 60ml Blue Black


Cikkszám: 10947

Egységár: 31,50 Ft/ml

1.890 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: kis előhívó. Amennyiben nagy kiszerelésle van szüksége azt pedig itt: 1000ml előhívó

Evolution hajfesték

Használati utasítás: Keverjünk össze egy nem fémből készült edényben az Evolution of the Colort az Oxid’o-val 1:1,5 keverési arányban. A Platinum sorozatnál a keverési arány 1:2. A Platinum sorozatot ne keverjük az Evolution of the Color többi nuanve-ával. A hidrogén-peroxid kiválasztásához vegyük figyelembe a következőket.:

Cél:

  • Takarás és tónusról tónusra vagy sötétebb árnyalat festés 10 Vol. – 3%
  • Takarás és 1-2 árnyalat világosítás 20 Vol. – 6%
  • Takarás és 2-3 árnyalat világosítás 30Vol. – 9%
  • Takarás és 3-4 árnyalat világosítás 40Vol. – 12%
  • 4 és ½ árnyalatnyi világosítás Platinummal 40Vol - 12%
  • 5 árnyalatnyi világosítás Platinummal + OSP 40Vol – 12 %

Száraz nem mosott hajra vigyük fel a festékkeveréket. A platinum sorozatot egy olyan alapra vigyük fel, mely nem sötétebb világos gesztenye (5) árnyalatnál. 35 perc hatóidő után bő vízzel öblítsük le, és mossuk meg samponnal. A Platinum sorozatnál a hatóidő 50-55perc.

 

Első teljes festés natúr hajon.: Osszuk fel 4 részre a hajat fültől fülig és egy a homlok közepétől tarkóig húzódó, a fej tetején áthaladó választékkal. Vigyük fel a keveréket a haj hosszára és a hajvégekre. Ezután vigyük fel a festéket a hajtőre és 35 percig hagyjuk hatni. Bőségesen öblítsük le, emulgáljuk és mossuk meg samponnal. Tónusról tónusra vagy sötétebbre színezéshez, a keveréket egyszerre vigyük fel a hajtőtől a hajvégekig hatóidő 35 perc.

Lenövés színezése: Osszuk fel 4 részre a hajat. Vigyük fel a keveréket a lenövésre, hogy egyenletessé tegyünk a kifakult hajvégeket és a haj hosszát, a hatóidő utolsó 10 percében emulgáljunk. Bőséges vízzel öblítsük le, mossuk meg samponnal és kondicionáljunk.

Világosítás erősítő (OOOSSS): A világosítás erősítőt lehet keverni az Evolution of the Color minden árnyalatával, a Platinum sorozat kivéve. Ha egyenlő arányban keverjük össze az Evolutionnal a világosító hatást egy tónussal növeli.

Szuper világosítás erősítő (OSP): Leshet keverni a Platinum sorozat minden árnyalatával,, hogy a platinum árnyalatok világosító erejét akár 5 tónusig terjedő világosításra növeljük. Maximum keverési arány 1:1.

Red Booster: Lehet keverni az Evolution minden árnyalatával a Platinum sorozatot kivéve, hogy a vörös fényreflexnek nagyobb intenzitást adjunk. Keverési arány a kívánt vörös intenzitás alapján változó. 1:5 vagy 1:1.

Korrektorok: Változó mennyiségben adagolhatók a kívánt eredmény intenzitásának megfelelően. Keverhetőek egymással.

Kontrasztok: Színkontrasztok sötét vagy közepesen sötét természetes vagy színezett alapon 15/20 perc alatt színtelítés nélkül. Használat: Keverési arány: 1:1,5. A kívánt féyreflex intenzitásának megfelelően használjuk a különböző hidrogén-peroxid koncetrátumot. Különítsük el a színezni kívánt tincseket. Száraz nem mosott hajra vigyük fel a létrehozott keveréket. Csavarjuk a fürtöket termikus melírozó fóliába és hagyjuk hatni a hőforrás alatt 15/20 perig, vagy pedig anélkül 25/40 percig. Nem ajánlott a terméket teljes színezésre használni.

Mivel az allergiás reakciók hirtelen is felléphetnek az embernél, bőr-próbás allergiatesztet kell végezni vendégén 48 órával a termék minden használatan előtt, akkor is ha már használta rajta ezt a terméket vagy más hajfestéket.  

 

Összetétele: Water / Aqua  ,  Cetearyl Alcohol ,  Ceteareth-50  ,  Stearyl Alcohol ,  Propylene Glycol  ,  1-Dodecanol ,  PEG-40 Hydrogenated Castor Oil ,  Ammonia  ,  Cocamidopropyl Betaine ,  Myristyl Alcohol ,  Parfum/Fragrance,  2-Decyl-1-Tetradecanol ,  Polyquaternium-22  ,  Sodium Sulfite,  Erythorbic Acid ,  EDTA  ,  Ethanolamine  ,  Bisabolol  ,  Glycerin ,  Dimethylpabamidopropyl Laurdimonium Tosylate ,  Oleth-5 Phosphate,  Dioleyl Phosphate,  Propylene Glycol Stearate,  Pentylene Glycol  ,  Sodium Hyaluronate Crosspolymer  ,  Toluene-2,5-Diamine Sulfate  ,  Resorcinol  ,  2-Methylresorcinol  ,  P-Aminophenol  ,  2,4-Diaminophenoxyethanol Hcl  ,  M-Aminophenol 

Hasonló termékek