Webáruház

Loreal Diarichesse - 1 Hajszínező (Hajfesték) 50ml


Cikkszám: 11689

Egységár: 49,80 Ft/ml

2.490 Ft 2.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

DiaRichesse

 

Használati útmutató

  1. Előkészítés

Használat közben viseljen kényelmes eldobható védőkesztyűt! Kizárólag a megfelelő, javasolt oxydantokkal, maximum 6vol (1,8%), 9vol (2,7%), vagy 15vol (4,5%) használja a termékeket! Ne használja erősebb hidrogén-peroxiddal, mint 15vol. Tartsa be az előírt keverési arányt!

Tálban kikeverve használjon fel 50ml Diarichesse tartós hajszínező festéket, adjon hozzá 75ml Dia előhívót. Olyan erősséget választva, mely a kívánt színeredményhez megfelelő. Keverési arány 1:1,5. A festék mennyisége szükség esetén növelhető, viszont minden esetben 1:1,5 keverési arányt kell alkalmazni.

Előhívók:

  • 6 vol (1,8%) – Felvitel világos alap esetén
  • 9 vol (2,7%) – Árnyalás a kiindulási alapszín megtartásával. Őszhaj fedés 30%-os ősz haj árnyalása esetén.
  • 15 vol (4,5%) – Őszhaj-fedés 70%-os őszhaj árnyalása esetén. Intenzívebb színeredmény eléréséhez
  1. Felvitel és Öblítés

Első felvitel: Száraz meg nem mosott hajra vigye fel a keveréket. Hajtőnél kezdje a munkát, majd hajtő megfestése után rögtön folytassa a hajhosszon és a hajvégeken. Hatóidő: 20 perc. Gyengéden emulgáljon, öblítse le a festéket, majd Pro-Classic színrögzítő samponnal mossa meg a hajat. A sampont az alábbi linken megtalálja : https://szaloncikk.hu/termek/23594/loreal-pro-classics-hajfestest-lezaro-szinrogzito-sampon-1500ml-

További alkalmazás: Vigye fel a terméket a hajtőre, és hagyja hatni 15 percig. A 15 perc leteltével vigye fel a keveréket a hajhosszra és a hajvégekre is, hagyja hatni 5 percig. Ha a hajszín nincs kifakulva a hajhosszon és a hajvégeken, akkor elég csak az emulgálás során felvinni ezekre a területekre a festéket. Gyengéden emulgáljon, öblítse le a festéket, majd a Pro-Classic színrögzítő samponnal mossa meg a hajat.

Hajszín felfrissítése: gazdag és mély árnyalás, tükörfény: 5 perc hatóidő.

50%-os ősz haj árnyalásához használja a Dia 9vol előhívót. Keverje a kívánt színárnyalatot ½ : ½ arányban az alap árnyalattal és a Diarichesse skálából, a vendég hajszínének tónusával megegyező színárnyalattal. 4-es vagy annál sötétebb alapszínen használja a Dia 15vol-os előhívót.

 

Mivel az allergiás reakciók hirtelen is felléphetnek az embernél, bőr-próbás allergiatesztet kell végezni vendégén 48 órával a termék minden használatan előtt, akkor is ha már használta rajta ezt a terméket vagy más hajfestéket.  

 

Összetevők:

Water / Aqua  ,  Cetearyl Alcohol,  Propylene Glycol ,  Deceth-3 ,  Laureth-12 ,  Ethanolamine  ,  Oleth-30 ,  Lauric Acid ,  Polyquaternium-68  ,  Glycol Distearate ,  Hexadimethrine Chloride  ,  Silica Dimethyl Silylate  ,  Sodium Metasilicate  ,  Titanium Dioxide / CI 77891  ,  2,4-Diaminophenoxyethanol Hcl  ,  M-Aminophenol  ,  Sodium Metabisulfite ,  Thioglycerin  ,  Toluene-2,5-Diamine  ,  2-Methylresorcinol  ,  Pentasodium Pentetate  ,  2-Oleamido-1,3-Octadecanediol ,  Carbomer  ,  Resorcinol  ,  Erythorbic Acid ,  Parfum/Fragrance 

Hasonló termékek