Webáruház

Crazy Color 61 Burgundy 100ml


Cikkszám: 11970

Egységár: 14,90 Ft/ml

1.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Crazy Color hajszínező krém, 100 ml

- Krémes állagú hajszínező krém
- Kb. 8-12 mosásig tartós a Crazy Color hajszinezővel festett hajszín, amely hajtípustól függően és a hajmosás gyakoriságától függően változhat
- A Crazy Color hajszínező krém oxidálószert nem tartalmaz, felvilágosító hatása nincs, ezért a legszebb színeredmény előszőkített hajon érhető el
- A sötét hajnak fényt ad
- Nem előszőkített, de világos hajon pedig a Crazy Color színskálától eltérő eredmények kaphatóak
- Fényt és mélységet biztosít a természetes hajszínnek
- Megújítja a megfakult, színezett haj színét, meghosszabbítja annak színtartósságát
- A Crazy Color hajszinező a szőkített hajnak csodálatosan egzotikus, vibráló hajszín árnyalatokat ad
- Megelőzi a nemkívánatos sárgás árnyalatok és zöld tónusok előfordulását
- Újrapigmentálja az esetlegesen túlhidrogénezett hajat, így a Crazy Color hajszinező az elrontott szőkítés megmentője is lehet

A Crazy Color hajszínező krém használata:
- A Crazy Color hajszínező krémet mindenfajta más alkotórész hozzáadása nélkül használd (tehát hidrogén-peroxid vagy már egyéb színelőhívó nélkül)
- Moss hajat, majd a Crazy Color hajszínezőt törölközőszáraz, enyhén nedves hajra vidd fel egyenletesen és gazdagon
- Használj festőecsetet, kend a Crazy Color hajszínezőt a haj teljes hosszára (kivéve, ha más hatást szeretnél elérni)
- Sötét színű vagy mélyvörös színek esetén, kezdd a hajszinezést 1/4–re a fejbőrödtől, majd később vidd fel a hajtövedre
- A hajszinezést követően érdemes ritka fogú fésűvel átfésülni a hajadat, hogy még egyenletesebben eloszlasd a Crazy Color hajszinezőt, de azt is megteheted, hogy a fésűvel bele-bele húzol az egyes tincsekbe egy kevés eltáérő színt, ezáltal izgalmas hatásokat érhetsz el
- A világos árnyalatokat precizebben kell felvinned, hogy szép eredményt érj el, erre számíts
- A Crazy Color hajszínező krém hatóideje hajtípustól függően szobahőmérsékleten 15-30 perc (A makacsabb, vastagabb szálú hajat esetén több ideig hagyd fent a hajadon a Crazy Color hajszinezpt)
- A hatóidő leteltét követően alaposan öblítd ki a hajból a Crazy Color hajszinezőt


A Crazy Color hajszínező krém tartóssága:
- Kb. 8-12 mosásig tartós a Crazy Color hajszinezővel festett haj, ami hajtípustól függően és a hajmosás gyakoriságától függően vátozhat
- A sötétebb árnyalatokból több hajmosást-öblítést követően tűnik el a megfestett hajszín, mint a legvilágosabb árnyalatokból
- Lúgos sampon használata elősegíti a szín korábbi távozását a hajból

Figyelmeztetés:
- Ne használd a Crazy Color hajszínezőt, ha a hajad 20%-nál több ősz hajszálat tartalmaz
- Ne használj lúgos terméket Crazy Color hajszínező felvitelekor, mert az felborítja a haj sav-bázis egyensúlyát
- Ne keverj hidrogén-peroxidot a Crazy Color hajszínezőhöz
- Ne keverd össze a Crazy Color hajszínezőt tartós hajfestékkel
- Végezz bőrpróbát és tincspróbát

Kiszerelés: 100  ml

Crazy Color használata

Melyek a Crazy Color hajszinező legfontosabb tulajdonságai?

  • 75 egymással keverhető színárnyalat
  • 100% vegán és állatkísérletektől mentes
  • A legjobb eredmény előszőkített világos szőke vagy középszőke hajon érhető el
  • Mindig végezz előzetes bőrpróbát és tincspróbát
  • Nedves hajra vidd fel, hajtípustól függően 15-30 percig hagyd fent, majd öblítsd le
  • 8-12 hajmosásig marad tartós a Crazy Color hajszinezővel színezett haj

Hogy érd el, hogy minél tartósabb legyen a Crazy Color hajszinezővel színezett színárnyalat?

Magától értetődő, hogy a szinezett hajak az egyes hajmosások alkalmával fokozatosan veszítenek a szín-intenzitásukból. A kérdés az, hogy hogyan tudjuk minél inkább meghosszabbítani a Crazy Color hajszinező által elért színhatást? Használj színezett hajra kifejlesztett szulfátmentes színvédő sampont és kondicicionálót! Szintén jó tipp lehet színpigmenteket tartalmazó hajszínfelfrissítő sampon, balzsam vagy pakolás használata.

Mindemellett van számodra néhány olyan tanácsunk is, amelyek nem kerülnek semmibe, csak egy kis odafigyelésbe!

Langyos vízzel moss hajat! Minél hidegebb vízzel mosol hajat, annál jobb! A hűvös víz zárva tartja a hajszálak kutikuláját, ezáltal megakadályozza a festékanyag távozását. Vigyázz! A meleg víz az ellenséged! 

Minél ritkábban moss hajat! A hajszinezők minden hajmosás alkalmával fakulnak a hajból, ezért próbálj meg minél ritkábban hajat mosni. A száraz samponok az új barátaid!

Napozz minél kevesebbet! A túlzott direkt napfény kiszívja a napból a hajszálakra felvitt direkt szinezőanyagokat.

Óvakodj az uszodáktól! A klóros víz is elszívja az imádnivaló hajszined életerejét. Menekülj!

Támad a magas hőfok! Tedd vissza a fiókba a hajvasalódat vagy ha nem megy, akkor a lehető legkisebb hőfokon használd. Gondolkozz el olyan hajformázási módokon, amelyek nem járnak magas hővel!

Hogyan tudod elérni, hogy a Crazy Color hajszinezővel színezett hajszín minél gyorsabban kikopjon a hajadból?

Ha meggondoltad magad és minél előbb más hajszínt szeretnél, netán valami katasztrófa történt (megeshet), adunk néhány tippet, amit mi az évek alatt kitapasztaltunk és állíthatjuk, hogy működik.

Minél többször moss hajat! Minden egyes hajmosáskor fakul a hajad színe, így minél többször mosod meg, annál gyorsabban kopik. 

Felejtsd el a megszokott samponodat! Használj korpásodás elleni, zsíros hajra való vagy tisztító sampont! Kerüld a kímélő samponokat, amelyeket száraz, roncsolt vagy színezett hajra ajánlanak!

A meleg víz a barátod! A magas hő megnyitja a haj kutikuláját és felgyorsítja a hajszín fakulását.

Fordulj fodrászhoz! Vészhelyzetben keress fel egy szakambert, aki eltávolítja a nem kívánatos színárnyalatokat a hajadból. Vagy: használd a Crazy Color Back To Base színeltávolítót!

Hogy tudod eltávolítani a bőrödről a rákerült Crazy Color hajszinezőt?

Ha a hajszinezést követően maradt a bőrödön néhány zavaró festékfolt, megosztunk veled néhány trükköt, hogy lehet őket gyorsan eltávolítani. Jó hír, hogy a szükséges hozzávalók minden háztartásban megtalálhatóak.

Alkohol: Önts pár csepp tiszta alkoholt egy vattakorongra és dörzsöld át vele  hajvonaladat. (Csak 18 éven felülieknek) 

Fogkrém: Keverd össze a fogkrémet némi folyékony szappannal, majd az így kapott pasztával dörzsöld át a hajvonaladat egy vattakorong segítségével.

Szódabikarbóna: Keverd össze egy kis vízzel, majd dörzsöld át vele a hajvonaladat egy vattakorong segítségével.

Most a komoly rész jön: Figyelj oda, mit csinálsz! Érzékeny terület esetén, különösen a szem környékén legyél körültekintő.

Végezz allergiatesztet!

1. lépés: Tisztíts meg egy kis bőrfelületet. A legtöbben erre a célra az alkarjuk belső részét vagy a fülük mögötti területet választják.

2. lépés: Önts egy csepp Crazy Color hajszinezőből a megtisztított területre, majd hagyd a bőrödön minél hosszabb ideig - Mi 48 órát javaslunk 

Az allergiás reakciók nagyon ritkák, de amennyiben a teszt időszak alatt bármilyen nem megszokottat észlelsz, mint viszketés, pirosság vagy duzzanat, NE HASZNÁLD A TERMÉKET  

Ha nem észlelsz allergiára utaló jelet, akkor irány a Crazy Color flakon és az, amit a szived diktál! Hajrá!

Végezz tincspórbát! Annak érdekében, hogy elkerüld a nem várt "meglepetéseket" és ne kelljen hetekig sapkában járnod, végezz előzetes tincspróbát! Nem tart sokáig és így biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő színárnyalatot választottad ki. Kövesd tanácsainkat, hogy is végezzük a tincspróbát!

A gumikesztyű alap! A Crazy Color hajszinező ugyan nem tartós hajfesték, de ez ne tévesszen meg! Ha a Crazy Color hajszinező a bőrödre kerül, akkor az foltot hagy és ugye te sem szeretnéd, hogy ugyanolyan színű legyen a kezed, mint az új trendy hajad? Szóval erre figyelj oda!

1. lépés: Tudod, a biztonság az első, ezért két lehetőséged is van a tesztelésre. 

 

TESZTELD LE A VÁLASZTOTT HAJSZÍNT A HAJADON Vágj le egy kis tincset a hajadból (Ha így döntesz, akkor azzal a bőr allergiatesztet nem úszod meg)  TESZTELD LE A VÁLASZTOTT HAJSZÍNT A HAJADON (AJÁNLOTT) Válassz egy olyan hajtincset, ami nem szembetűnő helyen van

2. lépés: Vigyél fel a minta tincsre egy teáskanálnyit a megálmodott Crazy Color hajszineződből. A legoptimálisabb színhatás eléréséhez mindig edves hajra vidd fel a Crazy Color hajszinezőt. (Ui.: Mindig egyenletesen oszlasd el a tincsen, hogy egységes legyen a szín, kivéve persze, ha a foltos hatás a cél!)

3. lépés: Hagyd fent a Crazy Color hajszinezőt kb. 15 percig (Ui: Ha vastagszálú vagy durva tapintású a hajad, akkor jobban jársz, ha 30 percig hagyod fent) mielőtt alaposan leöblíted és kiderül, hogy milyen észbontóan szép új színt alkottál 

U.i.: Ne felejts el 24 órát várni! Ha nem jelentkezik allergiás reakció és tetszik is az elért hajszín, akkor nincs más hátra, mint újra kézbe venni a Crazy Color flakont és folytatni a hajszinezést!

És ha már így belejöttél akkor miért is nem kevered össze a Crazy Colro szineket és alkotsz egy új színárnyalatot ami te vagy? Mekkora ötlet! Kezdj is neki!

Összetétele: (+/-) of Aqua, ceryl alcohol, cetearyl alcohol, PEG-20 stearate, citric acid, ceteareth-20, formic acid laurylpyridinium chloride, methyl paraben, CI48013, basic blue k, CI48056, CI51004, CI42000, CI42535, diazacianine, CI48054, CI44045, CI48016, CI11085, CI21010, CI42510, acetic acid, ethylene glycol.

 

Hasonló termékek