Webáruház

Illumina Color Hajfesték - 6/76 60ml Dark Brunette Violet Blonde


Cikkszám: 12805

Egységár: 53,33 Ft/ml

3.200 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: kis előhívó. Amennyiben nagy kiszerelésle van szüksége azt pedig itt: 1000ml előhívó

Festés Illumina Color-ral

Viseljen védőkesztyűt, ne mossa meg a hajat. Fontos: Ne használjon fémedényt és fémkeverőt.

1.Keverés

Mindig 1:1 arányban keverje – kivéve pasztellizálásnál : például 60ml Illumina Color + 60ml Welloxon Perfect

Sötétebbre/szín a színben/1 árnyalat

  • Világosabbra festésnél                              6% (20Vol)
  • 2 árnyalattal világosabbra festésnél          9% (30Vol)
  • 3 árnyalattal világosabbra festésnél         12% (40Vol)

2.Egészfestés szín a színben / sötétebbre

A haj tövétől a hajvégekig egyszerre hordjuk fel a festékkeveréket.

HatőidőkHőkezelésselHőkezelés nélkül
 15-25 perc30-40 perc

3.Egészfestés felvilágosításnál 

Első lépés: a festékkeveréket CSAK a hajhosszra és a hajvégekre vigye fel. A hajtőtöl számított kb 2cm-es részt hagyjon szabadon.

HatóidőkHőkezelésselHőkezelés nélkül
 10 perc 20 perc

 

Második lépés: Vigye fel a festéket a hatőre

HatóidőkHőkezelésselHőkezelés nélkül
 15-25 perc 30-40 perc

4.A lenőtt haj festése

A festés folyamatát kezdje a tőrésznél. Először azokra a részekre vigye fel a festéket, ahol a legőszebb a haj. Világosabbra festés esetén azon a részen kezdje a festékfelvitelt, ahol a legerősebb világosítú hatást kívánja elérni. 

Tipp: Világosabbra festésnél több festéket használjon, mint normál festésnél.

HatóidőkHőkezelésselHőkezelés nélkül
 15-25 perc 30-40 perc

5.Színkiegyenlítés a hajhosszon és a hajvégeken

Ha szükséges, a hatóidő letelte után a hajat jól nedvesítse be, és a festéket a haj teljes hosszában a hajvégekig oszlassa el, emulgálja.

HatóidőkHőkezelés nélkül
 5-10 perc

6.Pasztellizálás

Előfeltétel: egyenletesen szőkített haj (½ árnyalattal világosabb, mint a kívánt szín). 9/0 és annál világosabb, kezeletlen, természetes színű hajnál is alkalmazható. Csodálatosan szép pasztell árnyalatok eléréséhez ajánljuk az ILLUMINA COLOR 9/-es és 10/-es színmagasság között. 

Keverési arány minden esetben 1:2 Color Touch Emulzióval (1,9%). A festéket egyszerre a hajtőtöl a haj teljes hosszában a hajvégekig oszlassa el. 

Hatóidő: maxiumim 15 perc, hőkezelés nélkül.

Fontos: egyenletes szín eléréséhez a festékkeveréket a hatóidő alatt 5 percenként fésülje át a hajon.

7.Utókezelés

A hatódő letelte után emulgálja fel a hajszínt kevés meleg vízzel, majd öblítse ki alaposan. Mossa meg a hajat Wella Professionals Brillance Samponnal vagy SP Color Save Samponnal. Semlegesítéshez ésm elkészített szín stabilitásához használja a Wella Professionals Service Festés Utókezelőt vagy SP Color Save Emulziót.

CSAK SZAKIPARI HASZNÁLATRA. mINDIG OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI UTASÍTÁSOKAT ÉS KÖVESSE ŐKET. FONTOS: EZT A TERMÉKET NEM A16 ÉVEN ALULI SZEMÉLYEKNÉL VALÓ ALKALMAZÁSRA SZÁNTÁK. 

FIGYELMEZTETÉS: A HAJFESTÉK SÚLYOS ALLERGIÁS REAKCIÓT OKOZHAT.

Biztonsági előírások: Ha a színezés során a vendégeknek szúró vagy égető érzése, gyorsan terjedő bőrkiütése, szédülése vagy gyengesége, légszomja és / vagy szem- / arcduzzanatot tapasztalnak, azonnal öblítsük le, és ne használjuk fel. Ne színezze újra a hajat, és azt tanácsolja a vendégnek, hogy azonnal forduljon orvoshoz. Nyilvántartást vezet a referenciaként használt termékről, ha az ügyfélnek problémái vannak a bőrrel vagy a fejbőrrel (viszketés, kiütés, szem- / arcduzzanat, hólyagosodás és / vagy egyéb). Ha kontaktlencsét visel, és bármilyen termék a szemébe kerül, akkor először távolítsa el a kontaktlencsét, majd azonnal öblítse le nagy mennyiségű langyos vízzel és forduljon orvoshoz. Ne lélegezze be és ne nyelje le a terméket. Kerülje a felesleges bőrrel való érintkezést. Ne használja, ha a hajukat hennával vagy fémes festékekkel színezték. Színezés előtt távolítson el minden fém tárgyat a hajból, és ne is tegye vissza a festés során. Ne használjon fém eszközöket.

Előzetes érzékenységi teszt: Az érzékenységi teszt elvégzéséhez kérjük, készítsen elő egy vattapamacsot, egy színező tálat és egy mérőkanalat, és az alábbiak szerint járjon el: (1) nyissa ki a terméket, csavarja le a kupakot, és fordítsa fel a csövet. Tartsa erősen szorítás nélkül, és nyomja meg a fémtömítés hegyes végét, tartsa távol a nyílást az arcától és a testtől. (2) Keverjen össze egy részt krém hajfestéket és másfél részt oxidálószert (ne felejtsen el csak kis adagot használni csak tesztelés céljából). A Superlift sorozat árnyalatai esetén a keverés aránya a krém hajfesték egy része és két és fél része az oxidálószer. (3) A csövet és az üveget egyaránt zárja le biztonságosan a saját kupakjaikkal. (4) Vattapamaccsal vigyen fel egy kis adag színező keveréket a belső könyökre vagy a fül mögé, és hagyja kb. 35 percig. Tisztítsa törölközővel, de ne mossa le a területet a következő 48 órán belül. Ha a következő 48 órában nem jelentkezik reakció (kiütés vagy bőrpír, égő vagy viszketés), folytathatja a színező termék alkalmazását. By the way, ha az alkalmazás után a kliens viszketést, égést vagy szúrást érez, azonnal öblítse le.

 

Vigyázat: A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat okozhatnak. A terméket csak 16 éven felüliek számára készítették. Ideiglenes "fekete henna" tetoválás növelheti az allergia kockázatát. Ne fesse be a haját, ha: kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és roncsolt fejbőr van jelen; valaha is tapasztalt bármilyen reakciót a haj festése után; bármilyen reakciót tapasztalt a haj színezése után; a múltban allergiás reakciót tapasztalt az időszakos "fekete henna" tetoválásra.

Ellenőrizze a címkén a következők tartalmát: phenylenediamines (1), phenylenediamines (2), resorcinol (3), ammonia (4).

Csak professzionális használatra ajánlott. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére. Szembe kerülve vakságot okozhat. Viseljen megfelelő kesztyűt. Kerülje a termék szembe jutását. Ha a termék mégis a szemébe megy, azonnal öblítse ki a szemet. Az alkalmazás után alaposan öblítse le a hajat. Minden termék használatát megelőzően 48 órával egy másik kiértékelési módszerrel kell elvégezni az allergia tesztet, még azokon az ügyfelek is, akiknek már régebb óta festve van a haja. Ez a teszt azonban fontos elővigyázatossághoz. Ha kétségei vannak, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz. Tartsa távol gyermekektől. Biztonsági és használati utasítások, óvintézkedések és előzetes allergia teszt: olvassa el és kövesse a dobozra és a dobozra nyomtatott használati utasítást.

Összetétele: Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ammonia, Dicetyl Phosphate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ceteth-10 Phosphate, Steareth-200, Ammonium sulfate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, Ascorbic Acid, Sodium Sulfate, Parfum, 2-Methoxymethyl-P-Phenylenediamine, Resorcinol, Disodium EDTA, P-Aminophenol, M-Aminophenol, Hydroxyethyl-3,4-methylenedioxyaniline hcl, Geraniol, Linalool, 2-Methyl-5-Hydroxyethylaminophenol, 2,4-diaminophenoxyethanol hcl

Hasonló termékek