Webáruház

Wella Professionals EIMI Body Crafter Flexible Volumizing Spray 150ml


Cikkszám: 13029

Egységár: 23,27 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Volumennövelő Spray Fényes, telt haj és hihetetlen volumen. A Body Crafter, a haj nagyobb volumenű és textúrájú sprayje gyökerétől a végéig hihetetlen volumenű anyaggal gazdagítja a haját. Rugalmas haj és fényes, természetes mozgás és textúra.

A Wella Professionals EIMI Styling Body Crafter gondoskodik arról, hogy haja dús maradjon azáltal, hogy egész nap teltebb hatást kelt a kiváló 2-es szintű tartási mechanizmusnak köszönhetően. A hajformázó spray működőképes textúrája szabad és sima ujj-, kefe- és fésűmozgást biztosít merevség és tapadás nélkül. A profi hajformázáson kívül ez a térfogatnövelő hajspray sugárzó fényt és karaktert kölcsönöz a hajának.

Az EIMI Body Crafter elősegíti a haj természetes fényét, és sima textúrát biztosít, megszüntetve a szárazságot és a fénytelenséget. A hajfényesítő termék segít elérni a kívánt frizurát anélkül, hogy károsítaná a hajszálakat. A hajlakk kiváló erőt biztosít, miközben könnyű marad a fejen, így rugalmas felületet biztosít. Bármilyen hajhosszúságra tökéletes, a teljes sűrűségű hajspray jobban ellenáll a sérüléseknek.

A Wella hajlakk kezelés nem okoz hámlást vagy ragadást. A panthenol B5-vitaminban gazdag, mélyen behatol a hajszálakba és segít javítani a nedvességmegtartást. A göndörödést gátló hajlakk intenzív fényt ad, megakadályozva, hogy a haj fénytelennek és törékenynek tűnjön. A citronellol a legjobb a fejbőr túlzott mennyiségű hajolajának szabályozására. Nyugtatja és puhítja a haj fejbőrét és kondicionálja.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○

Tulajdonságai:

  • Formulája mélyen táplálja a hajat
  • Rugalmassá teszi
  • Nem tapad
  • Nem nehezíti le a hajat
  • Lehetővé teszi a nap folyamán az új formázást

Használata: Használat előtt alaposan rázza fel. Ezután szakaszonként permetezze a hajat a gyökerétől a hajvégekig. Szárítsa meg haját szárítóval, és formázza a haját.

Összetétel: Water/Eau, PVP, Chitosan, Polyethylene, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methylparaben, Formic Acid, Fragrance/Parfum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin

Hasonló termékek