Webáruház

Wella Professionals EIMI Bold Move Matt Texturising Paste 150ml


Cikkszám: 13030

Egységár: 21,27 Ft/ml

3.190 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professional EIMI Styling Bold Move segítségével most könnyebben ápolhatja haját a kívánt frizura dús hatással és hosszan tartó tartással. Ez a hajformázó pomádé sima konzisztenciájú, amely nem ragadós felületet biztosít a hajának, bármilyen merevség nélkül. Szabad mozgást tesz lehetővé a kefe, az ujjak vagy a fésülés hajformázása közben. A texturáló paszta rendkívül könnyű a fejen, és extra rugalmasságot biztosít azáltal, hogy hosszú ideig a helyén tartja a frizuráját.

A matt fényezésű hajpomádé kifinomult, mégis trendi megjelenést kölcsönöz, amely jól illeszkedik általános személyiségéhez. A játék legerősebb hajformázó pasztája szilárd és erős tartást biztosít a hajon, és segít átvészelni a legnehezebb napokat is tökéletes frizurával. Megszelídíti a göndörödést és szabályozza a szálkás hajszálakat, így a sűrű, hullámos hajat tetszés szerint formázza.

A Wella Styling Bold Move számos természetes összetevő gazdagságával és jóságával van átitatva. A brazil karnaubaviasz védőréteget hoz létre a hajon, hogy megvédje a külső károktól. Fényt és fényt ad minden hajszálnak. A brazil karnaubaviasz eltávolítja a túlzott olajat a hajból, selymes és sima textúrát hagyva maga után.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○      

Használata: Vegyünk egy kis mennyiségű Wella Professional EIMI Styling Bold Move-ot, és dörzsöljük be, hogy egyenletesen oszlassa el mindkét kezünkön. Vigye fel száraz vagy nedves hajára. Ujjaival vagy fésűvel formázza úgy a haját, ahogy szeretné.

Összetétele: Aqua, Ceresin, Petrolatum, CoperniciaCerifera Cera, PVP, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, DicaprylylMaleate, Paraffinum Liquidum, Phenoxyethanol, Carbomer, Caramel, Aminomethyl Propanol, Panthenol, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, DisodiumEDTA, Linalool, Eugenol, Citral, CI 42053.

Hasonló termékek