Webáruház

Wella Professionals EIMI Dry Me Dry Shampoo 180ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 13032

Egységár: 19,39 Ft/ml

3.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Hozz létre feltűnő volument és kezelhető matt textúrát bármilyen egyedi stílushoz. A Dry Me egyedülálló természetes keményítőtartalma révén leköti és elpárologtatja a zsíros szennyeződést és felfrissíti hajat. 

Wella EIMI Dry Me Dry Shampoo egy száraz sampon, amely minden hajtípusra alkalmas. Ez a termék felfrissíti a hajat és a fejbőrt azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a felesleges zsírt. A képlet fő összetevője a tápiókakeményítő. Ez az összetevő képes felszívni az olajat a hajban, és azonnal csökkenti a zsíros hajtípusok zsíros érzetét és megjelenését. Ezenkívül ez a termék kellemes illatot kölcsönöz a hajnak, amely elfedheti az olaj és az izzadság szagát.

Bár a száraz samponokat általában mosatlan zsíros hajon használják, ez az innovatív termék mosás után is használható. Ennek az az oka, hogy ez a száraz sampon nem csak frissít, hanem volument és textúrát ad a hajnak. Ezért, függetlenül attól, hogy mennyire zsíros a haj, ez a spray nagyszerű szövetséges azoknak, akik természetes matt és texturált megjelenésre vágynak. Összességében a haj tisztának tűnik, miközben kezelhető és terjedelmesebb lesz.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ○             ○             ○      

Használata:

Rázd fel, fújd a hajra és formázz. Vidd fel egyenletesen a hajra, majd fésüld át. 

Ingredients:

Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Tapioca Starch, Water, Silica, Polymethylsilsesquioxane, Fragrance.

Hasonló termékek