Webáruház

Wella Professionals EIMI Extra Volume Strong Volumising Mousse 300ml


Cikkszám: 13035

Egységár: 11,63 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hozz létre mozgalmas frizurát magadnak egyszerűen a Wella Extra Volume hajformázó habbal, legyen az kreatív, különleges vagy a klasszikus stílust követő. Kényeztesd hajadat ragyogó volumennel, lendülettel, mely garantáltan időt álló. A Wella Extra Volume hajformázó habbal a fodrászok profizmusával alakíthatod hajkoronádat a kívántaknak megfelelően.A könnyű, innovatív konzisztenciának köszönhetően a hab könnyen és kellemesen felvihető, és nem ragadja össze a hajat, így könnyű és természetes marad. Ezenkívül tartalmaz egy hővédő formulát, amely megvédi a haj formázása során bekövetkező magas hőmérséklet káros hatásainak kiszáradását.

Erős tartású térfogatnövelő mousse tartás, 3. szint Fújja szárazra a fejet forgató hangerőt és tökéletes testet erős tartással. Úgy lett kialakítva, hogy segítsen megvédeni a hajat a kiszáradástól szárítás közben. 

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ●             ○ 

Tulajdonságai:

  • Extra dússágot ad
  • Nem neheziti el a hajszálakat
  • Tökéletes tartást biztosít
  • Megvédi a hajszálakat a kiszáradástól

Használata: Az Emi Extra Volume mousse nedves és száraz hajra egyaránt használható. A frizura formázása előtt vigye fel a termék két részét a kezére, majd ossza szét a haj teljes hosszában. Szárítson szárítóval és diffúzorral.

Összetétele: Aqua, Alcohol, denat, Propane, Butane, Polyquaternium-11, Isobutane, Phenoxyethanol, Panthenol, Laureth-4, Parfum, Methylparaben, Cetrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citric Acid, Limonene, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone.

 

Hasonló termékek