Webáruház

Wella Professionals EIMI Flowing Form Anti-Frizz Smoothening Balm 100ml


Cikkszám: 13038

Egységár: 34,90 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella EIMI Professionals Flowing Form kisimító balzsam egy könnyű krém, amely elsimítja a fodrozódást. Készítsen luxus simaságot rugalmas irányítással és természetes mozgással. Forró szerszámok használatával csökkenti a szőrszálakat és segít megvédeni a haját a kiszáradástól.

A Wella Professionals EIMI Flowing Form segítségével fényűző simaságot és rugalmas kontrollt biztosít a hajnak. Ez a professzionális simító balzsam csökkenti a göndörödést, és lehetővé teszi, hogy természetes mozgású frizurát készítsen. Az EIMI göndörödést gátló balzsam speciálisan úgy lett kialakítva, hogy segítsen megvédeni a hajat a kiszáradástól a forró eszközök használata közben.

A Wella EIMI Professionals Flowing Form Smoothing Balm egy könnyű krém, amely elsimítja a fodrosodást. Hozzon létre fényűző simaságot rugalmas vezérléssel és természetes mozgással. Csökkenti a göndörödést, és segít megvédeni a hajat a kiszáradástól forró eszközök használata közben.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○

 

Tulajdonságai:

  • Egy kisimító és göndörítő hajbalzsam.
  • Rugalmas irányítást és természetes mozgást biztosít.
  • Forró eszközök használata közben védi a hajat a kiszáradástól.
  • Fényűző simaságot eredményez, hullámmentes hatással.

Haasználata:2-5 pumpálásnyit dolgozzon bele alaposan a hajszálak középső részébe, illetve a hajvégekbe, majd szárítsa a frizurát a kívánt formára.

Összetevök:WATER/EAU, PVP, POLYQUATERNIUM-37, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POLYQUATERNIUM-4, FRAGRANCE/PARFUM, PHENOXYETHANOL, CETEARYL ALCOHOL, PANTHENOL, PPG-1 TRIDECETH-6, GLYOXYLIC ACID, DISODIUM EDTA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PEG-20 STEARATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CETYL ALCOHOL, SORBITAN OLEATE.

 

Hasonló termékek