Webáruház

Wella Professionals EIMI Glam Mist Shine Mist 200ml


Cikkszám: 13039

Egységár: 17,45 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Glam Mist káprázatos fényt és tökéletes simaságot biztosít a hajának. A kozmetikum olyan formulát tartalmaz, amely megvédi a hajat a felesleges nedvességtől és az ultraibolya sugárzástól. Köszönhetően, hogy a haj nem szőrösödik, sima és kellemes tapintású. A termék finom fogást nyújt a frizurának. Tökéletes minden típusú hajformázáshoz. 

Wella EIMI Glam Mist Shine Spray a tökéletes módja annak, hogy könnyedén csillogjon bármilyen frizura. Az egyszerű egyenestől a dús fürtökig vagy a még bonyolultabb frizurákig is, ez a spray minden bizonnyal azonnal elbűvölőbbé varázsolja a hajat. A könnyű formula nedves és száraz hajon is használható. Nedves hajra alkalmazva természetes fényt és egészségesebb megjelenést kölcsönöz a hajnak. Alternatív megoldásként, ha száraz és formázott hajra permetezi, még a leghomályosabb hajat is fényesebbé varázsolja. Sőt, a haj megjelenésének további javítása érdekében ez a spray védi a hajat a nedvességtől és az UV sugárzástól. Szükség esetén egész nap újra felvihető. Végső soron, az alkalmazástól függetlenül, a haj dús, könnyű és mozgással teli lesz.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ○             ○             ○

Tulajdonságai:

  • Védelmet nyújt az UV-sugarak ellen
  • megvédi a hajat a nedvességtől
  • Miközben fényes fényt ad a hajnak

Használata: Permetezze a Wella EIMI Glam Mist Shine Spray-t enyhén és egyenletesen a nedves hajra. Ezután szárítsa meg a hajat, hogy természetes, egészséges fényt kapjon. Egy kis tippként használjon vaddisznósörtéjű fésűt, hogy tovább javítsa a fényét. Alternatív megoldásként permetezzen egyenletesen a száraz hajra a fényesség fokozása érdekében. Használja formázáskor vagy egész nap.

Összetvők: Butane, Disiloxane, Cyclopentasiloxane, Isobutane, Alcohol Denat., Dimethicone, Propane, Parfum, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Aqua, Citronellol.

 

 

Hasonló termékek