Webáruház

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz Salt Spray for Beachy Hair Texture 150ml


Cikkszám: 13044

Egységár: 23,27 Ft/ml

3.490 Ft 3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ez a hajformázó spray lehetővé teszi, hogy minden típusú haj terjedelmes, tengerparti hatást fejtsen ki.  
Ásványi sókban gazdag formulája hidratálja és védi a hajat a hő káros hatásaitól, rugalmassá teszi és természetes fényt kölcsönöz a frizurának.

Még a hétköznapi viselet is megérdemli az Ön jellegzetes érintését. Add hozzá az esszenciádat hétköznapi rutinodhoz hasonló frizurával! Az EIMI Styling Ocean Spritz-nek köszönhetően most már könnyen varázsolhat kellemes megjelenést a hajának. Ezt a német hajszakértők által tervezett sóspray-t kifejezetten arra tervezték, hogy kifejezze önmagát. A hajfröccs lágy textúrát kölcsönöz a hajának, és ellenállhatatlan frizurák készítését teszi lehetővé.  

A Wella EIMI Styling neves termékpalettájából származó sós hajspray lehetővé teszi, hogy kifejezze egyéniségét és hajformázó képességeit. A tengerparti textúra spray lehetővé teszi, hogy haja saját nyelven beszéljen. Elvetemült tengerparti textúrát hoz létre, miközben lehetővé teszi a haj rugalmasságát és könnyű tartását. Az óceáni só formula olyan hullámos tincseket kölcsönöz neked, amelyek felülmúlják a fényt és hideg színárnyalatokat mutatnak.

Milyen lenne, ha meg tudná formálni a haját anélkül, hogy attól félne, hogy megsérül? A Wella Ocean Spritz sóspray megteszi ezt Ön helyett. Természetes ásványi sóval átitatva védi a hajat a kiszáradástól és az UV sugárzástól. A könnyű és közepes tartás biztosítja, hogy egész nap élvezhesd a tengerparti hullámokat. Ez a gyümölcsös illattal átitatott ásványi só spray matt felületet és puha textúrát kölcsönöz a hajának.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○

Tulajdonságai:

  • Tengerparti hatás
  • Megvédi a hajat a szárazságtól és az UV károsodástó

Használata: Permetezzen száraz vagy enyhén nedves hajra, majd formázza a tenyerével a hullámokat, vagy formázza az ujjaival a hajat a tengerparti megjelenés érdekében. A masszívabb textúra érdekében hajformázás után szárítsa meg.

Összetevőök: WATER/EAU, ALCOHOL DENAT., SODIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, SORBITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, PVP, FRAGRANCE/PARFUM, CITRIC ACID.

Hasonló termékek