Webáruház

Wella Professionals EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion 100ml


Cikkszám: 13047

Egységár: 29,90 Ft/ml

2.990 Ft 3.800 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ez a lágy krém javítja, hidratálja, kezelhetővé és fényessé teszi a hajat, emellett hővédelmet is biztosít. Nedves és száraz hajon is alkalmazható.A napi hajápolásban ajánlott tej, annak típusától és szerkezetétől függetlenül, mert kiemeli természetes stílusát.

Az Eimi Styling Perfect Me by Wella egy többfunkciós hajápoló termék, amely megoldást kínál minden hajgondjára. Ez a professzionális BB hajápoló egy sokoldalú termék, amely olyan előnyöket kínál, mint; hidratálás, hidratálás, simítás, hővédelem stb. A Perfect Me Spritz innovatív összetétele egyedülálló termékké teszi a résében. Most már nem kell a haját úgy formáznia, hogy hőkezelésnek teszi ki, csak be kell áztatni ezzel a krémmel az egész haját, majd tetszés szerint formázhatja.

A Wella Professionals Beauty Balm for Hair nem zsíros textúrájú, amely könnyűnek érzi a haját, és nem teszi ragacsossá. Ez a fröccsöntő krém javítja és hidratálja a tincseket, fényt és simaságot kölcsönöz az általános fényűző érzés érdekében. Ezt a hidratáló krémet hővédőként is használhatja, mivel maximális védelmet nyújt a káros környezeti tényezőkkel szemben. Ez a krém megszelídíti a rakoncátlan hajat, és kezelhetőbbé teszi azt, így a frizurád reprezentatívnak tűnik.

A Wella hajápoló balzsam hidratáló és hidratáló összetevőkkel, például citromsavval dúsítva simává varázsolja a hajat. Ez a hajsimító hidratáló úgy működik, hogy megköti a nedvességet és a tápanyagokat az egyes szőrtüszőkben, feloldja a hajszálakat, és megkönnyíti a formázást. Ennek a BB hajápoló krémnek a hosszan tartó használata javíthatja a haj szerkezetét azáltal, hogy határozottságot és gazdag textúrát ad hozzá.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ○             ○             ○

 

Tulajdonságai:

  • Könnyű, gyengéd formula
  • Táplál, regenerál és hidratál
  • Fokozza a haj fényét
  • Lehetővé teszi a rakoncátlan, nehezen ellenőrizhető szálak megszelídítését
  • Tökéletesen lesimítja a hajat
  • Selymes és lágy tapintásúvá teszi a hajat

Használata: Vigyen fel egy kis mennyiségű készítményt a nedves, vagy száraz hajra a hajhossz felétől a hajvégekig. Utána a hajat tetszés szerint alakítsa.

Összetétele:Aqua, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Polyacrylamide, Stearyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Steareth-21, Panthenol, Parfum, PEG-23M, Steareth-2, Laureth-7, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Silica, Citric Acid, Coumarin, Limonene, BHT.

 

Hasonló termékek