Webáruház

Wella Professionals EIMI Perfect Setting Light Setting Lotion Spray 150ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 13048

Egységár: 19,93 Ft/ml

2.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Hajtőemelő Spray segíti megemelni a hajtöveket,miközben volument és kristályos csilogást kölcsönöz a hajnak.

Egyszerűbbé vált a szalon stílusú haj készítése! A Wella EIMI Styling termékcsaládnak köszönhetően könnyedén formázhatja haját az otthoni körülmények között. A termékpaletta hajápolási termékek széles választékát tartalmazza, beleértve a pomádokat, hajsprayeket, száraz samponokat, hajformázó krémeket és még sok mást. Az EIMI Styling Perfect Setting Hair Lotion egy tökéletes hajformázó eszköz, amelyre szüksége van, hogy sértetlen legyen a frizurája. A hajspray csökkenti a göndörödést és leküzdi a sérüléseket, miközben hibátlan frizurát biztosít.

Adjon magának új külsőt minden nap ezzel a hajformázó krémmel. A Wella Styling Perfect Lotion dús szerkezetet kölcsönöz a hajának, a nagyon szükséges fényességgel. A hajformázó krém 2-es tartási szinttel rendelkezik, így rugalmasan tartja a hajat. A német származású hajszakértők által tervezett göndörödést gátló hab megfelelő ápolási egyensúlyt biztosít hajának, szabályozza a göndörödést és a repedést, valamint védelmet nyújt a hajszárítás során felszabaduló hő ellen.

A hajformázó pomádé minden hajtípushoz jól használható. Úgy működik, hogy rugalmas tartást és szabadságot biztosít Önnek, hogy úgy formázza haját, ahogy tetszik. A Style Perfect Setting használható hajszerkezetet biztosít, amely könnyen formázható. Stílusa feletti teljes irányítás mellett haladjon előre, és hozzon létre új trendeket ezzel az egyedülálló formulával.        

Tulajdonságai:

  • Természetes fixálás
  • Fényessé teszi a hajat
  • Hidratálja a hajat
  • Volument ad a hajnak
  • Hővédelmet biztosít

Használata: Oszlassa el egyenletesen a nedves hajon, a hajat el kell kis részekre választani, felcsavarni a hajkefére és végül megszárítani hajszárítóval.
 

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○

 

Össztétele: AQUA, ALCOHOL DENAT., VP/VA KOPOLIMER, PANTHENOL, PEG-40 HIDROGÉNÁLT RICINUSOLAJ, PARFUM, CETRIMÓNIUM-KLORID, IZOPROPIL-ALKOHOL, LINALOOL, HEXIL-FAHÁL, GERANIOL, LIMONEELLONION2-ALPHANIOLON-20, CITOL-40

 

Hasonló termékek