Webáruház

Wella Professionals EIMI Shape Control Extra Firm Styling Mousse 300ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 13053

Egységár: 11,63 Ft/ml

3.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Ultra erős formázó hab. Készíts el akármilyen frizurát ezzel az extra erős formázó habbal. Nem nehezíti el a hajt,nem hadj ragacsos ráteget, de gyönyörű fényt kölcsönöz. A termék összetevőinek köszönhetően véd a hőtől és könnyen fésülhető vagy mosható.

EIMI Volume Collection: Hozzon létre bármilyen stílust, és szilárd támaszt nyújt a hajnak a Wella Professionals Eimi Shape Control segítségével. Ez  az extra kemény hajformázó hab segít megvédeni a hajat a kiszáradástól és a hőtől a hajszárítás során. A Wella Shape Control egy professzionális hab, amelyet úgy alakítottak ki, hogy térfogatot adjon és könnyen beállítsa a kívánt frizurát, miközben szilárd tartást biztosít.

Vegye át az irányítást tincsei felett a Wella Professionals EIMI Shape Control Extra Firm Styling Mousse -szal , amely egy erős tartású hab hosszú, vállig érő és rövid frizurák formázásához.

Az erős tartást biztosító hajformázó mousse tökéletes alapot teremt a formás hajszárításhoz. Úgy lett kialakítva, hogy kiemelje stílusát, miközben védőpajzsot képez a szárítás során a kiszáradás ellen. Egzotikus illattal átitatva, virágos és tengeri jegyekkel.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ●             ●       

Tulajdonságai:

  • Fényt kölcsönöz a hajnak
  • Megvédi a hajszálakat a kiszáradástól
  • Tökéletes tartást biztosít
  • selymesen puhává teszi a hajat

Használata: Használat előtt rád fel alaposan.Oszlasd el egyenletesen a nedves hajon a hajtövektől a hajvégekig majd szárítsd meg.

Összetevök: Aqua, Alcohol Denat., Propane, Butane, Polyquaternium-11, Isobutane, Phenoxyethanol, Panthenol, Laureth-4, Parfum, Methylparaben, Cetrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citric Acid, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Hasonló termékek