Webáruház

Wella Professionals EIMI Shape Shift Moulding Gum with a Shine Finish 150ml AKCIÓ!


Cikkszám: 13055

Egységár: 26,60 Ft/ml

3.990 Ft 5.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Élettel teli, szuper formázható, rugalmas és ragyogó haj elérése érdekében. Hozzon létre határozott vagy kócos megjelenést az EIMI Shape Shift rugalmas formázógumival, amely fényt és UV védelmet biztosít. 

Hozzon létre határozott vagy rendetlen frizurát a Wella Professional EIMI Styling Shape Shift segítségével, amely tökéletes a férfiak és a nők hajszerkezetéhez. Ez a hajformázó pomádé hosszan tartó tartást biztosít a göndörödő és kezelhetetlen hajfürtöknek. A hajpomádé által biztosított teljes körű táplálás és hidratálás megvédi a fejbőrt a sorozatos károktól, miközben megtartja a szükséges nedvességet a hajban. A hajformázó gumi védelmet nyújt a hajnak az ultraibolya sugarak és a környezeti ártalmak ellen.

Ez a csodahajkrém pontosságot biztosít minden hajszálnak azáltal, hogy mélyen nedvességet juttat a hajhagymákba. A Wella hajformázó pomádé nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, akiknek finom és normál hajszerkezetük van. Azonnal csillogó fényt és terjedelmes hatást kölcsönöz, amire mindig is vágyik. Formálja haját tüskékre, rendetlen kontyba, hátfésűre vagy bármilyen kívánt frizurára ezzel a nem ragadós és sima hajápolóval.

Ez az elasztikus formázógumi védelmet nyújt az UV-sugárzás és a környezeti ártalmak ellen. Fűtőberendezések rendszeres használata és hajfestés esetén a hajad gyakran nedvességet veszít és megsérül, de ez a hajformázó krém klinikailag tesztelt összetevőivel minden problémádra megoldást nyújt. A panthenol fehérjét és B5-vitamint tartalmaz, amelyek aktívan zárják a nedvességet a hajszálak mélyén. Az összetevők megőrzik a haj egészségét azáltal, hogy egyidejűleg fényes és rugalmas hajat biztosítanak.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○     

Használata: Használjon bőséges mennyiséget, dolgozza el az ujjai között, majd formázza meg a haját.

Összetétele: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-25 Hydrogenated Castor Oil, Octyldodecanol, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, PVP, Polyquatemium-55, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Panthenol, Parfum, Propylparaben, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, CI 15510, Hexyl Cinnamal.

Hasonló termékek