Webáruház

Wella Professionals EIMI Thermal Image Heat Protection Spray 150ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 13066

Egységár: 23,27 Ft/ml

3.490 Ft 3.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Wella EIMI Thermal Image Heat Protection Spray egy 2 az 1-ben spray, amely kritikus szerepet játszik a hajformázási folyamatban. Lényegében ez a spray a legjobb módja a haj védelmének forró hajformázó eszközök használatakor. Előnyei azonban túlmutatnak ezen. A 2 fázisú formula nemcsak védi a hajat és javítja annak megjelenését, hanem javítja a hajformázó eszközök használatával elért eredményeket is. Az első fázis: tápláló formulája kondicionálja a hajat, miközben védi a 220°C-ig terjedő hőtől. A második fázis: kisimítja a hajat és javítja annak fényét az egészségesebb megjelenés és textúra érdekében.

Összekeverve a két fázis kiegészíti egymást, és biztosítja a haj optimális előkészítését a formázáshoz. Ezenkívül, a kívánt frizurától függően, ez a spray könnyen használható más hajformázó termékekkel kombinálva. Nedves és száraz hajon is használható. Összességében ez a spray kötelező darab azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni hajformájukon a formázás során.

Erőssége:            1              2             3             4                                       

4-es skálán:        ●             ●             ○             ○       

Tulajdonságai:

  • Kétfázisú hővédő permet
  • Védelem akár 220 °C-ig
  • Ragyogó fényt Kölcsönöz
  • Hővédő pajzsot hoz létre

Használata: Rázza fel a Wella EIMI Thermal Image Heat Protection Spray-t jól keverje össze a két fázisát. Ezután permetezze egyenletesen az egész hajra. Ha úgy tetszik, a terméket szakaszonként alkalmazza, hogy minden szál védett legyen. Végül formálja meg a haját a szükséges eszközökkel.

Összetvő: Alcohol Denat., Aqua, Isododecane, Disiloxane, Glycerin, VP/NA Copolymer, Panthenol, Polyquatemium-16, Dimethicone, Parfum, Lactic Acid, EthylhexylMethoxycinnamate, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, CI 60725.

 

Hasonló termékek