Webáruház

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Instant Conditioner 200ml


Cikkszám: 14932

Egységár: 19,95 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Wella Oil Reflections Luminous Instant kondicionáló - 200 ml 

Emelje új szintre hajjátékát a Wella Oil Reflections termékcsaláddal. A terméksorozat kaméliamagolaj és fehér tea kivonat felhasználásával készült. Az Oil Reflections Luminous Instant Conditioner mélyen táplálja a hajszálakat, miközben simává és élettel telivé varázsolja a hajat. A hajkondicionálót egyedülállóan úgy tervezték, hogy háromszor simább hajat és azonnali fényt biztosítson. A Luminous kondicionáló már az első használattól kezdve szabályozza a hajszálakat és kibontja a hajat.

Göndörödést gátló kondicionáló rendszer száraz hajra

A 30 másodpercig tartó kondicionálót könnyű formulával átitatva visszaadja a ragyogó, egészséges megjelenésű fürtöket a gyökerektől a hegyekig. Az Oil Reflections Conditioner rögzíti a hidratálást, és minden szálat átitat nedvességgel és fényességgel, sima és sima hajat biztosítva. A hidratáló formula már az első mosáskor kibontja a hajat, és csökkenti a bosszantó röpülést és statikus göndörödést, és csak friss és egészséges hajat kap.

Olajtartalmú balzsam a tartósan puha és sima hajért

A Luminous Instant Conditioner kaméliamag olajat és fehér tea kivonatot tartalmaz megfelelő arányban. Az illóolajok áthatolnak a fejbőrön és a hajszálakon, megerősítve a gyökereket a szükséges tápanyagokkal. A hajápoló kondicionáló lágy virágillatú, amely egész nap megmarad, kellemessé és felfrissítve a hangulatot. A göndörödést gátló formula éppen az, amire szüksége van a haj meghatározásához

Kényeztesse haját a Wella Professionals Oil Reflections kondicionálóval könnyű formula, amely a ragyogó, egészséges külsejű hajszálakat a  gyökerétől a végéig helyreállítja. A Camellia olaj és a fehér tea kivonat tápláló keverékével megerősítve a fiatalító balzsam az egyes szálakat nedvességgel és ragyogással tölti fel, sima, sima hajat eredményez használat után. Növeli a fényességet és rögzíti a hidratálást anélkül, hogy lemérné a hajat. Alkalmas minden hajtípusra.

Tulajdonságai:

  • Ragyogó fény
  • Puha tapint haj
  • Fehér olajat
  • Camelliát tartalmaz

Használata: Vigyen fel egy kis adagot az Oil Reflections Luminous Instant Conditioner-ből a nedves hajra. Hagyja a terméket a hajon legalább 30 másodpercig (a göndörödéstől és a szárazságtól függően). Alaposan mossa le a terméket. 

Öszetevők: Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil.

 

Hasonló termékek