Webáruház

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Reveal Shampoo 1000ml


Cikkszám: 14935

Egységár: 7,49 Ft/ml

7.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az Oil Reflections a fényes hajra szánt termékek értékes olajgyűjteménye. A kaméliaolajjal és a fehér tea kivonattal az Oil Reflections termékek akár háromszor is simábbá teszik a hajat és azonnali fényességet eredményeznek. Két különféle szublimáló olajunk, a Luminous Smoothening Oil és a Luminous Light Oil, fényvisszaverődést és fényes, ragyogó hajat hoz létre. LUMINOUS REVEAL sampon minden hajatípushoz. Ez a könnyű hidratáló sampon mélyen megtisztítja és ragyogóvá teszi a hajat. Minden típusú hajra alkalmas. A Luminous Reveal sampon a Wella első értékes olajgyűjteményének része, amely kaméliaolajat és fehér tea kivonatot tartalmaz.

Wella Oil Reflections Luminous Reveal sampon - 1000 ml 

Adja meg magának a hibátlan megjelenésű haja örömét az Oil Reflections termékcsaláddal. A legjobb természetes összetevők felhasználásával összeállított terméksorozat tartalmazza a Luminous Reveal sampont, amely háromszorosan simább hajat kínál, mint korábban. Az olajos tisztítószer bármilyen hajtípushoz jól használható. Az Oil Reflections sampon mélyen megtisztított és ragyogó hajat biztosít. A kaméliaolajjal és fehér tea kivonattal átitatva a Wella Luminous Reveal sampon gyengéden hidratálja a hajat, élénk vonzerőt kölcsönözve neki.

Illóolajokkal átitatott hajtápláló formula

Az Oil Reflections Luminous Reveal sampon egy könnyű formula, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a zsírt, miközben intenzív nedvességet biztosít, amely simává és puhává teszi a hajat a tövétől a hajvégekig. A kaméliaolaj és a fehértea kivonat elemeit kihasználva a hajsimító tisztítószer megszünteti a göndörödést és szabályozza a repedést. Hiszen semmi sem jobb a kezelhető, sima és ragyogó hajnál.

Stabil és könnyű haj kivételes ragyogással

Az Oil Reflections hajtisztító eltávolítja a szennyeződéseket, és segít megőrizni a haj élénkségét. A hajtápláló sampon sűrű konzisztenciájú, és gazdag habot hoz létre. A legjobb az egészben, hogy könnyen öblíthető, és nem hagy nyomot. Csak fényes és göndörödésmentes hajat kapsz. Készüljön fel tehát az új verzió bemutatására a Luminous Reveal hajtisztítóval.

Tulajdonságai:

  • Nem neheziti el a hajat
  • Ragyógó fényt kölcsönözz
  • Puha tapintásu lesz a haj
  • Fehér tea kínonatott tartalmazz

Használata: Vigyen fel egy kis mennyiségű sampont nedves hajra, habosítsa fel, majd öblítse le.

Összetevők: AQUA, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM XYLENESULFONATE, SODIUM CITRATE, PANTHENOL, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, SALICYLIC ACID, ALLANTOIN, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, METHYLPARABEN, HEXYL CINNAMAL, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT

 

Hasonló termékek