Webáruház

Igora Royal - Slate Grey árnyalatú krémhajfesték 60ml


Cikkszám: 15483

Egységár: inf Ft/gramm

2.300 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: kis előhívó

Amennyiben nagy kiszerelésre van szüksége azt pedig itt: 1000ml előhívó 

Igora Royal

A számozási rendszer 4 szám kombinációján alapszik.  A kötőjel előtti szám az árnyalat színmélységét mutatja. A betű a szám előtt az alkategóriát jelzi. A kötőjel utáni szám az elsődleges színirányt mutatja. A kötőjel utáni második szám a mellékszínt adja meg. Két azonos szám egy intenzív árnyalatra utal. A kötőjel utáni harmadik szám egy további, könnyű színirányt jelöl.

Keverési arány – Megfelelő Igora-olaj színelőhívó emúzió kiválasztása

  • Természetes árnyalatok / Divat színek – Sötétítés, pasztelizálás 3% 10 Vol. Keverés: 1:1
  • Természetes árnyalatok / Divat színek - Szín a színben hajfestés, Őszhaj fedés, 1-2 színmélység világosítása 6% 20 Vol. Keverés: 1:1
  • Divat színek - 2-3 árnyalat világosítása 9% 30 Vol. Keverés: 1:1
  • Igora Royal Fashion Lights – hajfesték melírtechnikához 12% 40 Vol Keverés: 1:1

 

Speciális világosító árnyalatok – 12-es széria, 4-5  színmélység világosítása

Választható: 3-4 színmélység világosítása esetén 9% 30Vol. Olaj-színelőhívó használható.

 

Felhasználás: A hajkontúrokat Igora Skin protection bőrvédő krémmel kenje be. Meg nem mosott hajra vigye fel a festékkeveréket.

Első festés: A festéket először a hajhosszra és a hajvégekre, majd 10-15 perc után a hajtőre vigye fel.

Tőfestés: A festéket először a hajtőre vigye fel, majd 15-30 perc után vigye fel a festéket, - javasolt a duál hajfestési eljárás alkalmazása- a hajhosszra és a hajvégekre.

Duál hajfestés: Hajfestési eljárás már korábban színezett hajra. A duál hajfestés egy professzionális eljáráson alapszik, amikor a tartós hajfestéket tartós hajszínezővel vagy kimosható hajszínezővel kombináljuk. Pl.: Vigyük fel az Igora Royal hajfestéket a fajtőre, majd a hajhosszra és a hajvégekre vigyünk fel Igora Vibrance tartós hajszínezőt vagy Igora Expert Mousse kimosható színező hajhabot. Az eljárás segítségével a hajhossz és a hajvégek megfelelő állapotban találhatóak. Az intenzív fényért és puha tapintásért.

Kiöblítés: Emulgeálja össze alaposan öblítse ki a hajból. Mossa meg és ápolja a hajat FibrePlex vagy BC pH 4.5 Color Freeze termékekkel.

 

Igora Royal termékszortinet jellemzői:

  • A természetes árnyalatok kiváló őszhaj fedést biztosítanak
  • Ultrablond- Nuancen, Ultraszőke árnyalatok 10-es sorozat 3-4 színmélység világosításához.
  • Spetialblond-Nauncen, Speciális szőke árnyalatok, 12-es sorozat 4-5 színmélység világosításához.
  • Fashion Lights, melírfesték minden melírtechnikához

 

Mivel az allergiás reakciók hirtelen is felléphetnek az embernél, bőr-próbás allergiatesztet kell végezni vendégén 48 órával a termék minden használatan előtt, akkor is ha már használta rajta ezt a terméket vagy más hajfestéket.  

 

Összetétele:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ammonium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Octyldodecanol, Sodium Laureth Sulfate, Moringa Pteryposperma Seed Extract, Gylcerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Oleic Acid, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Parfum, Potassium Streate, Ethanolamine, Resorcinol, Tetrasodium EDTA, Carbomer, Sodium Sulfite, Polyquaternium-39, Potassium, Hydroxide, Ascorbin Acid, Linoelmidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Sulfate, Linalool, Benzolc Acid, m-Aminophenol, Citric Acid, CI 7791

Hasonló termékek