Webáruház

TIGI CATWALK TEXTURISING SALT SPRAY 270ml


Cikkszám: 15756

Egységár: 16,63 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A könnyű texturáló és dúsító spray rugalmas tartást ad a frizurának. Vizes hatású, hullámos hajhoz vagy réteges vágásokhoz, bohém copfokhoz és fonatokhoz. Rugalmas tartást és teltséget ad a tincseknek, puhítja a hajat és párás időben is megtartja a frizura formáját.

A laza tengerparton száradt haj hatásáért nem kell, több száz kilométert utaznia. A szél borzolta és a tengeri sótól kócos hajhoz nem kell más, csak a TIGI Catwalk Session Series beach hatású spray. Rugalmasan fixálja a frizuráját egész napra, védi a nedvességtől és matt megjelenést biztosít. Élvezze a tengerparti hullámokat, amikor csak szeretné.

Használat: Fújd nedves hajra, hogy testesebb legyen, vagy száraz hajra a zilált textúráért.

Összetétle: AQUA, SODIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, PVP, GLYCERIN, SEA SALT, PEG-17 DIMETHICONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, OLETH-20, POLYSORBATE 20, FRAGRANCE (PARFUM), IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PEG-4, PEG-4 LAURATE, PEG-4 DILAURATE, DISODIUM EDTA, AMINOMETHYL PROPANOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE.

 

Hasonló termékek