Webáruház

Indola Profession Tartós Ápoló Hajfesték - 0.11 60ml


Cikkszám: 17012

Egységár: 34,00 Ft/ml

2.040 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál. 

PCC tartós ápoló krémhajfesték:

Felvitel: Száraz nem megmosott hajra vigye fel.

Természetes haj festése: Egyenletesen vigye fel a keveréket a hajhosszra és a hajvégekre, hagyja hatni 10 percig, majd a megmaradt festéket vigye fel a hajtövekre és hagyja hatni 30 percig. Teljes hatóidő: 40 perc.

Tőfestés / Duál hajfestés: A PCC hajfestéket csak a hajtövekre vigye fel és hagyja hatni 10 percig. Ezt követően vigye fel a Color Transformert tartalmazó keveréket a hajhosszra és a hajvégekre, majd hagyja hatni újabb 20 percig.

 

Tartós hajszínezés:

A PCC árnyalatokat mindig 4% Színelőhívóval és Color Transformerrel kell keverni.

Keverési arány: 1:1:0,5 Pl.: fél tubus festékhez keverjen 30ml 4% Színelőhívót és 15ml Color Transformert. Felvitel: Száraz meg nem mosott hajra vigye fel.

Természetes haj festése: Egyenletesen vigye fel, a hajtövektől a hajvégekig, majd hagyja hatni 20-30 percig.

Színkezet haj festése: Csak a hajtövekre vigye fel a hagyja hatni 5-10 percig.  Ezután vigye fel a hajhosszra és hajvégekre, majd hagyja hatni hatni 15-20 percig.

 

Kiöblítés: Kevés meleg vízzel emulgálja össze a festéket, majd alaposan öblítse ki a hajból. Ápolja a hajat megfelelő Indola samponnal és balzsammal.

 

Indola Creator: Bármely Indola hajfestékkel összekeverhető adalékok, melyekkel intenzívebbé tehető az adott árnyalat színe vagy semlegesíthető egy nem kívánt tónus. A keverékhez adandó Creator mennyiséget a „12-es szabállyal” lehet kiszámolni: A szükséges Creator mennyisége centiméterben kapható meg, ha 12-ből kivonjuk a választott színmélységet. 

 

Creator Natúr 100: Sokoldalú adalék, mely rengeteg különböző színhatás elérését teszi lehetővé.

  • Színfokozás: Akár két színmélységgel fokozza a PCC árnyalatok világosító hatását. Keverje össze ½ tubus 100-as Natúr Ctreatort és ½ tuvus PCC árnyalatot, vagy ¼ tubus 100-as Natúr Creatort és ¾ tubis PCC árnyalattal.
  • Színlágyítás: Csökkenti a PCC árnyalatok színintenzitását: Keverjen 100-as Natúr Creatort bármely PCC árnyalathou, a 12-es szabály szerint.
  • Előhívás: hajfestés előtt 2-3 színmélységet világosít a természetes sötét hajalapon: 100-as Natúr Creatort keverjen 1+1 arányban 6% vagy 9% Krémes Színelőhívóval, a haj természetes színmélységtől függően.

Mivel az allergiás reakciók hirtelen is felléphetnek az embernél, bőr-próbás allergiatesztet kell végezni vendégén 48 órával a termék minden használatan előtt, akkor is ha már használta rajta ezt a terméket vagy más hajfestéket.  

Összetétele:

Water / Aqua  ,  Cetearyl Alcohol,  Glyceryl Stearate ,  Ammonium Hydroxide  ,  Decyl Oleate ,  1-Hydroxyethyl-4,5-Diamino Pyrazole Sulfate  ,  Sodium Cetearyl Sulfate ,  5-Amino-6-Chloro-O-Cresol  ,  Tetrasodium EDTA  ,  Parfum/Fragrance ,  Serine  ,  Potassium Stearate ,  Glycerin,  Sodium Sulfate  ,  Ethanolamine  ,  PEG-12 Dimethicone ,  M-Aminophenol  ,  Polyquaternium-2  ,  4-Amino-2-Hydroxytoluene  ,  Carbomer  ,  4-Amino-M-Cresol  ,  Ascorbic Acid ,  Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate  ,  Polypropylene Glycol ,  PEG-14M  

Hasonló termékek