Webáruház

Alfaparf Illuminating Shine Lotion - hajfény 13ml (lila)


Cikkszám: 19052

Egységár: 61,54 Ft/ml

800 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Állítsa vissza hajának szépségét és varázsát, és adjon neki maximális ápolást, puhaságot és ragyogó fényt az olasz Alfaparf Milano márka fényesítő ápolásával, amely megőrzi a haj természetes rugalmasságát, megőrzi intenzív színeit és visszaállítja ragyogó és egészséges megjelenés.

Az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Shine Lotion fényesítő ápolás a haj fényességéért és szépségéért azonnal revitalizálja a hajszálakat, hihetetlen fényt és ragyogást kölcsönöz, és a hajat teli energiával és természetes szépséggel tartja. A hatóanyagokból álló egyedülálló komplex erősíti a hajszálakat, kisimítja a haj felületét, megakadályozza a szöszösödést, véd a nedvességtől és a káros külső hatásoktól, fenntartja a színek intenzitását, és simává, rugalmassá és bársonyosan puhává teszi a hajat. A könnyű, nem zsíros ápoló megkönnyíti a haj fésülését és javítja az irányíthatóságát terhelés érzése nélkül. Alkalmas minden típusú természetes és festett hajhoz. Szulfátok, parabének, paraffinok és ásványi olajoktól mentes.

Urban Defense Pro technológia: Védi a hajat a káros külső hatások okozta károsodástól.

Color Fix Complex: UVA / UVB szűrőket és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a színeket, és meghosszabbítják fényét és intenzitását.

Shine Fix Complex: ragyogó ragyogást kölcsönöz a hajnak a gyökerektől a végéig.

Lenmagolaj: Regeneráló hatások, erősíti és megújítja a hajszálakat, gyógyítja a kutikulákat és megkönnyíti a haj fésülését.

Centella Asiatica kivonat: Az ázsiai gázló nevű növény kivonata, fokozza a haj fényét, visszaállítja egészséges megjelenését és véd a káros külső hatások ellen.

Egyedi tulajdonságok:

  • Fényesítő ápolás minden hajtípusra,
  • védi a hajat a nedvességtől és a káros külső hatásoktól,
  • javítja a haj irányíthatóságát és simítja a felületét,
  • gyógyítja a haj kutikuláit és erősíti a hajszálakat,
  • visszaállítja a haj természetes rugalmasságát,
  • megőrzi a szín intenzitását és a maximális fényességet,
  • puhává és könnyűvé teszi a hajat terhelés érzése nélkül,
  • csillogással, energiával és természetes szépséggel teli hajért.

Hogyan kell az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Shine Lotion 12 x 13 ml-t használni?

Az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Cristalli Spray Illuminating Finish palack teljes tartalmát vigye fel a nedves hajra, ne öblítse le, és folytassa a hajkezelést a szokásos módon.

Az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Shine Lotion összetétele:

Alcohol Denat – Aqua (Water, Eau) – Propylene Glycol – Parfum (Fragrance) – Myristyl Alcohol – Cetrimonium Chloride – Lauryl Alcohol – Linalool – PEG-40 Hydrogenated Castor Oil – Polysorbate 20 – Limonene – PEG-75 Lanolin – Citral – Tocopheryl Acetate – Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract – Ethoxydiglycol – Linseed Acid – Alpha-Isomethyl Ionone – Coumarin – Citronellol – Cinnamyl Alcohol – Geraniol – Isoeugenol – Hydroxycitronellal – Centella Asiatica Extract – CI 17200 (Red 33) – Phenoxyethanol – CI 42090 (Blue 1) – Potassium Sorbate - Ethylhexylglycerin

Hasonló termékek