Webáruház

Wella Professionals SP Luxe Oil Kondicionáló krém 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 20204

Egységár: 6,99 Ft/ml

6.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A termék tápláló és regeneráló olajokkal rendelkezik: argán, mandula és jojoba. Ezeknek köszönhetően könnyedén újjáépíti a hajszálak belső szerkezetét és olyan réteggel látja el őket, amely védi azokat a károsodásoktól. Ezenkívül a haj csodálatos, egészséges ragyogást és kellemes tapintású lágyságot kap. A készítmény jótékony hatással van a hajvégek állapotára is - megerősíti azokat és megakadályozza azok osztódását. A kusza és kezelhetetlen haj már a múlté! A pantenol és a keratin együttes erejének köszönhetően a hajszálak energikussá válnak, könnyűek és intenzíven hidratáltak.

Tulajdonságai:

  • táplálja a hajat
  • simítja a haj felületét
  • lágyságot és ragyogást biztosít
  • megkönnyíti a fésülést
  • keratint tartalmaz

Használata: A megfelelő System Professional samponnal való samponozás után vigye fel a balzsamot törölközőszáraz hajra. Fésülje át és hagyja 30 másodpercig. Emulgeálja és alaposan öblítse le. 

Öszetevők: :Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Parfum, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Methylparaben, Propylparaben, Propylene Glycol, EDTA, Citric Acid, Sodium Chloride, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrolyzed Keratin, CI 19140, CI 17200, Sorbic Acid 

Hasonló termékek