Webáruház

A8 porcelán építőecset, Kolinsky szőr


Cikkszám: 21676

16.975 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Természetes szőrű (Kolinsky), 8-as méretű porcelán építőecset. Puhább típusú szőrből készült. Kezdő porcelánosoknak is ajánlott.

Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár.

Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.

 

CN Tippek:

  • Az első használat előtt alaposan távolítsd el a ragasztóanyagot az ecsetedből, majd itasd át tiszta liquid-del és nyomkodd ki belőle a levegőbuborékokat. Így ecseted élettartamát jelentősen megnövelheted.
  • Porcelán ecseteidet használat után tiszta Liquid-ben tisztítsd meg, majd száraz papíron, szárazra törölve, pontban összeálló heggyel, fejjel lefelé vagy fektetve tárold. Ellenkező esetben a Liquid kioldhatja az ecset nyelében lévő ragasztót, ami elszínezi, sárgítja az anyagot.
  • Használj mély, dupla falú Liquid tartó tégelyt, hogy ecseted hegye ne érinthesse a tégely alját. Így megóvod ecseted hegyét, és több folyadékot is tudsz felvenni. A dupla falú hőkiegyenlítő tégely optimális hőmérsékletet biztosít a megfelelő kötési idő eléréséhez.
  • Pigmentes, színes, csillámos porokhoz tarts külön ecsetet, akár külön Liquid tartót is, így megőrizheted anyagaid tiszta színét.

Ecset beavatása:

http://www.mukorom.tv/kellekek/zseles-es-porcelan-ecset-beavatasa-154

Hasonló termékek