Webáruház

Wella Professionals Freelights White White Lightening Powder 400gr


Cikkszám: 22100

Egységár: 19,98 Ft/gramm

7.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Blondor Freelights élénkítő por elsősorban Balayage technikával történő kiemelésre készült, akár 7 árnyalattot is képes világosítani. Fokozza a haj fényét, természetes megjelenésű hajat varázsol. A világosító és kiemelő szökitőpor lehetővé teszi, hogy természetes eredménnyel világosítsa meg haját fólia használata nélkül. Az összes előny elérése érdekében a port kizárólag a Freelights előhívóval szabad használni.

A Wella Blondor sorozatból származó FREELIGHTS FEHÉR SZŐKÍTŐ PORT kifejezetten a precíz szabadkézi technikákhoz tervezték. A természetes vagy már festett hajra alkalmas szőkítőpor a megfelelő Blondor Freelights oxidálószerrel kombinálva természetes, lágy színátmenetek készíthető látható gyökér nélkül. A por-előhívó keverék krémes állagának köszönhetően, amely nem ömlik ki, a munka különösen egyszerű. Nem is kell hozzá fólia.

Használat: 

  • 1. Keverje össze a Wella Professionals Blondor világosító és kiemelő port 6%, 9% vagy 12% Freelights-szal 1:1 - 1:3 arányban.
  • 2. Alkalmazza a világosításnak megfelelő arányt. Keverje össze a keveréket egy nem fém tálban.
  • 3. Vigye fel az emulziót száraz, mosatlan hajra. Ne lépje túl az 50 perces maximális expozíciós időt.
  • 4. Rendszeresen ellenőrizze a világositás közben már elért világosság mértékét.
  • 5. Az expozíciós idő letelte után öblítse le a haját langyos vízzel, majd samponnal fejezze be a mosási folyamatot.
  • 6. Ezután használd a szokásos hajápolódat.

Összetétele: Kaolin, Sodium Silicate, Ammonium Persulfate, Potassium Persulfate, Paraffinum liquidum, Hydroxyethylcellulose, Sodium Stearate, Disodium EDTA, Carbomer, Xanthan Gum, Silica, Aqua

Hasonló termékek