Webáruház

Schwarzkopf Igora Vario Blond Plus szőkítőpor 450gr


Cikkszám: 22459

Egységár: 14,42 Ft/gramm

6.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Kék csökkentett porzású szőkítőpor

Tulajdonságok:

  • 7 színmélységig terjedő világosítás
  • Integrált Bonding Technológia a haj védelméért
  • Könnyen keverhető
  • Lágy állag a biztonságos és egyenletes felvitelért

A csökkentett porzású IGORA Vario Blond PLUS kék szőkítőpor 7 színmélységig terjedő világosításra képes. Az integrált Bonding Technológia védelmet biztosít a belső hajszerkezet számára a világosító folyamat során. A kék szőkítőpor könnyen simára keverhető és lágy állagú keveréke egyenletesen, precízen felvihető a hajra. 1:2 arányban kell keverni 3, 6 vagy 12%-os IGORA ROYAL Színelőhívó emulzióval. Hatóideje 20-45 perc. Fejbőrre maximum 6% erősségű előhívóval keverve kerülhet.

Keverési arány: 1:2 (30g IGORA Vario Blond PLUS szőkítőpor + 60ml IGORA ROYAL Olaj-színelőhívó emulzió)

Felvitel: Egyenletes, vékony leválasztásokban vidd fel száraz, nem megmosott hajra.

Kiöblítés:

  • Emulgeáld össze egy kevés meleg vízzel
  • Alaposan öblítsd ki a hajból

Mosd meg a hajat FIBREPLEX Samponnal, majd technikától függően törölközőszáraz vagy száraz hajra kezdd felvinni az árnyalást. A hatóidő után öblítsd ki és még egyszer mosd meg a hajat FIBREPLEX Samponnal. Vidd fel a FIBREPLEX Noº2 Bond Sealert, hagyd hatni 10 percig és öblítsd ki. Ajánld vendégeidnek a FIBREPLEX Bond Maintainer pakolást otthoni használatra.

Összetétele: Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Ammonium Persulfate, Magnezium Carbonate Hydroxide, Sodium Persulfate, Paraffinum Liqudium, Sodium Metasilicate, Cellulose Gum, Tetrasodium EDTA, Silica, Succinic Acid, Calcium Stearate, Hydroxyethylcellulose, Arginie, Sodium Hexametaphate, Lysine HCI, Parfum, Geraniol, CL77007

 

 

Hasonló termékek