Webáruház

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask 500ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 22470

Egységár: 13,98 Ft/ml

6.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Wella Professionals Fusion termékvonal luxus regeneráló maszkja sérült és törékeny hajra. A hajszálak belsejéig hatol, a hajat könnyen fésülhetővé teszi, a hajvégek akár 95%-kal védettebbé válnak atöredezéstől. Intenzív kondicionáló összetevőkkel és selyem aminosavakkal.

  • A Fusion termékvonal ideális világosított / szőkített hajra
  • Intenzív táplálás a sérült és száraz hajnak
  • Védi a hajat a töredezéstől
  • A haj puha és egészséges tapintásúvá válik
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai sérülései ellen
  • A töredezett végek intenzív kisimítása és selymessé tétele
  • Ideális eredményeket érhetsz el, ha a Fusion samponnal és kondicionálóval kombinálva használod

A Fusion termékvonal gondoskodik az extrán töredezett, száraz és gyenge hajról. A szőkítésből és világosításból származó kémiai károsodást szenvedett hajra is alkalmas. A vonal termékeiben található aminosavak behatolnak a haj szerkezetébe, belülről erősítve azt.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le. Használd a maszkot minden harmadik hajmosás után. Amikor a hajmaszkot használod, ne vigyél fel kondicionálót, a maszk helyettesíti azt.

TIPP: A hajápolás különlegessé tételéhez kombináld a hajmaszkot 1-3 pumpányi Oil Reflections olajjal. Az ikonikus Oil Reflection hajolaj egyedi ragyogást kölcsönöz hajadnak.

A termékvonalról:

A haj helyreállításának új dimenziója. A Wella Professionals első azonnali és hosszan tartó hajszerkezet-helyreállító ápoló rendszere, a szalonbeli használattól kezdve az otthoni ápolásig. Akár 95% -kal nagyobb ellenállás a töredezésekkel szemben. FUSION Silksteel technológiával, selyem aminosavakkal és mikronizált lipidek fúziójával. Helyreállítja a károsodott hajat, miközben megelőzi a töredezést. Azonnali és hosszan tartó ápolást biztosít mikro- és makroszinten egyaránt. Még a legkárosodottabb hajat is megújítja, simává, rugalmassá és a töredezéssel szemben ellenállóvá teszi. Fényűző luxus érzést kelt, tele eleganciával, viragos-fás illattal.

A Wella Professionals Fusion sorozat INTENSE REPAIR MASK egy krémes hajkezelés, amely helyreállítja és megerősíti a roncsolt hajat. Ezt intenzíven tápláló összetevők és selyem aminosavak biztosítják, amelyek mélyen behatolnak a hajrostokba, és kifejezetten feltöltik az érintett területeket. Ezenkívül a maszk megvédi a hajat a károsodástól, például a haj törezedését. A hajad visszanyeri nedvességét, fényét és simaságát. Az Intense Repair sampon és a Fusion Amino utántöltő használata után az Intense Repair Mask hosszú ideig fenntartja az ápoló hatást. Kifejezetten a roncsolt hajra fejlesztették ki. Az úgynevezett Silkstell-Fusion program, amely a selyem aminosavak és a mikro-lipidek kombinációja, belülről épít és tölti fel a hajat, biztosítja a nedvességet és intenzíven fenntartja azt. Az optimális ápolás érdekében ajánlatos a sampont a későbbi kezelés előkészületeiként használni. Ezt követően a Fusion Amino Refiller utánpótlásként szolgál, a maszk és a balzsam végéig javítja, kiegyenesíti és lezárja a hajat. Az eredmény: akár 95% -kal ellenállóbb haj.

Tulajdonságai:

  • Regenerálja a hajta
  • Fényességet add a hajnak
  • Puha, sima, ápolt lesz a haj
  • Selyem-Aminosavat tartalamaz

Összertevök: Water/Eau, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Fragrance/Parfum, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium Edta, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Histidine, Glycine, Citric Acid, Alanine, Alpha-Isomethyl Ionone, Silk Amino Acids.

 

Hasonló termékek