Webáruház

Wella Professionals Fusion Intense Repair Conditioner 200ml


Cikkszám: 22471

Egységár: 22,45 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Csütörtökön már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Fusion termékvonalának erősítő és regeneráló kondicionálója sérült hajra. A kondicionáló már első használattal selymessé teszi a haj felszínét, könnyen fésülhetővé teszi a hajat, és intenzíven ápolja a sérült haj gyenge proteinszerkezetét, a haj életteltelivé, bársonyoson puhává és ragyogóan fényessé válik.

  • Selyem aminosavakat tartalmaz.
  • A Fusion termékvonal ideális világosított / szőkített hajra
  • Azonnali hajvédelem a töredezése ellen
  • A haj puha és egészséges tapintású
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai sérülései ellen
  • A töredezett végek intenzív kisimítása és selymessé tétele
  • Ideális eredményeket érhetsz el, ha a Fusion samponnal és maszkkal kombinálva használod

A Fusion termékvonal gondoskodik az extrán töredezett, száraz és gyenge hajról. A szőkítésből és világosításból származó kémiai károsodást szenvedett hajra is alkalmas. Az ebben a vonal termékeiben található aminosavak behatolnak a haj szerkezetébe, belülről erősítve azt.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszárazt hajra. Hagyd hatni 30 másodpercig, majd alaposan öblítsd le. A tökéletes hajápolás érdekében Fusion samponnal és maszkkal kombináld.

A termékvonalról:

A haj helyreállításának új dimenziója. A Wella Professionals első azonnali és hosszan tartó hajszerkezet-helyreállító ápoló rendszere, a szalonbeli használattól kezdve az otthoni ápolásig. Akár 95% -kal nagyobb ellenállás a töredezésekkel szemben. FUSION Silksteel technológiával, selyem aminosavakkal és mikronizált lipidek fúziójával. Helyreállítja a károsodott hajat, miközben megelőzi a töredezést. Azonnali és hosszan tartó ápolást biztosít mikro- és makroszinten egyaránt. Még a legkárosodottabb hajat is megújítja, simává, rugalmassá és a töredezéssel szemben ellenállóvá teszi. Fényűző luxus érzést kelt, tele eleganciával, viragos-fás illattal.

A Wella Professionals Fusion Intense Repair kondicionálóval simább, ellenállóbb hajat érhet el. Ez a professzionális kondicionáló, amelyet kifejezetten a roncsolt hajra terveztek, segít megvédeni a hajat a fésülés miatti töréstől és megakadályozza a jövőbeni károsodást. A selyem aminosavakból álló Wella Fusion kondicionáló hajvédelmet nyújt a mechanikai károsodások ellen, és rugalmasabbá teszi a hajat a töredezés ellen. Professzionális balzsam, amelyet kifejezetten a roncsolt hajra terveztek, segít megvédeni a hajat a fésülés miatti töréstől és megakadályozza a jövőbeni károsodást. Elegáns és fényűző florientális fás illattal. A FUSION Care Line a Wella Professionals első azonnali és tartós  A Silksteel segítségével, a selyem aminosavak és a mikronizált lipidek fúziójával a Fusion termékek helyreállítják a roncsolt hajat, és akár 95% -kal nagyobb rugalmasságot nyújtanak a törés ellen *. Selyemfúziós program. A pók selyemből, a természet egyik legerősebb rostjából ihletve, innovatív formulánk a selyem aminosavak és mikronizált lipidek fúziója. A kéreg mélyén behatol a hajba, és mikro- és makroszintűen azonnal átalakítja a hajszálakat. Még a legroncsoltabb haj is megújultnak, sima, rugalmas és ellenálló a törés ellen. Két aminosav mélyen behatol a hajkéregbe, újratöltve a hajat.

Tulajdonságai:

  • Selyem-Amionsavat tartalmaz
  • A haj selymess
  • Puha tapintú
  • Regenerálja a hajat
  • Rugalmassá teszi a hajat.

Össztevői: Water/Eau, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Fragrance/Parfum, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium Edta, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Histidine, Glycine, Alanine, Silk Amino Acids.

 

Hasonló termékek