Webáruház

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo - 1000ml


Cikkszám: 22474

Egységár: 6,99 Ft/ml

6.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Fusion erősítő és regeneráló sampon megvédi a hajat a töredezéstől és helyreállítja a sérült haj szerkezetét. Véd a hőkezelés vagy a külső környezet okozta károsodások ellen. EDDS mikronizált lipidekkel és selyem aminosavakkal.

  • A Fusion termékvonal ideális felvilágosított / szőkített hajra
  • Gyengéd sampon, amely segít helyreállítani a sérült hajat már a hajmosás közben
  • Mosás után a haj puha és egészséges tapintású
  • Gyengéden tisztít, nem gumbacolja a töredezett végű hajszálakat
  • Ideális eredményeket érhetsz el, ha a Fusion kondicionálóval és maszkkal kombinálva használod

A Fusion termékvonal gondoskodik az extrán töredezett, száraz és gyenge hajról. A szőkítésből és felvilágosításból származó kémiai károsodást szenvedett hajra is alkalmas. Az ebben a termékvonalban található aminosavak behatolnak a haj szerkezetébe, belülről erősítve azt.

Használat:

Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le.

Ez egy professzionális fodrászati termék, amely mind a hajat és a fejbőrt is tisztítja. Festést követően a hajat csak egyszer mosd meg, minden más esetben kétszer samponozz.

A szőkített haj ápolása során ideális eredményt érhetsz el, ha a Fusion termékvonal kondicionálóját és maszkját használod.

A termékvonalról:

A haj helyreállításának új dimenziója. A Wella Professionals első azonnali és hosszan tartó hajszerkezet-helyreállító ápoló rendszere, a szalonbeli használattól kezdve az otthoni ápolásig. Akár 95% -kal nagyobb ellenállás a töredezésekkel szemben. FUSION Silksteel technológiával, selyem aminosavakkal és mikronizált lipidek fúziójával. Helyreállítja a károsodott hajat, miközben megelőzi a töredezést. Azonnali és hosszan tartó ápolást biztosít mikro- és makroszinten egyaránt. Még a legkárosodottabb hajat is megújítja, simává, rugalmassá és a töredezéssel szemben ellenállóvá teszi. Fényűző luxus érzést kelt, tele eleganciával, viragos-fás illattal.

A Wella Fusion Intense Repair sampon finom sampon a roncsolt és törékeny hajra. Ez a sampon helyreállítja a hajat, és ismét szépen ápoltá teszi. A sampon selyem aminosavakat tartalmaz, ezáltal a haj újra erős és kezelhetővé válik. Az Intense Repair sampon helyreállítja a hajszálakat és behatol a kéregbe a sima és rugalmas haj érdekében.Az optimális eredmény érdekében használja a Wella Fusion Intense Repair sampont a Wella Fusion termékcsaládjának többi termékével együtt.

Tulajdonságai:

  • EDDS Technológia
  • Mikronizált Lipideket tartalmaz
  • Selyem és Aminósavakal rendelekezik
  • Fényessé ,és puhává teszi a hajt
  • Regenerálja a hajat
  • Alkalmas roncsolt és törékeny hajra.

Használata: Vigye fel a nedves hajra, majd alaposan öblitse ki.

Összetevők:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Laureth-2, Sodium Lauroyl Glutamate, Parfum, Sodium Benzoate, PEG-4, Distearyl Ether, Amodimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Distearyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Polyquaternium-6, Phenoxyethanol, Propylene, Glycol, PEG-90M, Dicaprylyl Ether, Hexyl Cinnamal, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Silk Amino Acids, Sodium Citrate, Alanine, Glycine, Histidine, Silica, Calcium Carbonate.

Hasonló termékek