Webáruház

Nioxin System 3 Colored Hair Light Thinning (3-as készlet) KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 23298

6.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Nioxin Hair Care System 3 készlet festett hajhoz, enyhén elvékonyodva felerősíti a haj szerkezetét és véd a haj töredezésétől. Ez az egyedülálló három professzionális hajtermékből álló készlet, amely fejlett bőrápolási megközelítésen alapul, kifejezetten hajsűrítő kezelésként lett kialakítva, teltebb megjelenésű haj- és színvédelmet biztosítva. A Nioxin System 3 kezelés csökkenti a töredezett hajhullást, erősíti a hajat és egészséges fényt kölcsönöz a festett hajnak, miközben felfrissíti a fejbőrt. A Nioxin Cleanser sampon eltávolítja a szennyeződést, a túlzott zsírt és más környezeti maradványokat a fejbőrről és a hajról. A Nioxin Scalp Therapy Conditioner egy könnyű kondicionáló, amely rugalmasságot biztosít a hajnak, hidratálja a fejbőrt és a hajat a gyökerektől a hajvégekig. A Nioxin Scalp & Hair Treatment felfrissíti a fejbőrt és növeli a haj minden szálának térfogatát.

Jellemzők és előnyök

  • Komplett professzionális hajsűrítő kezelés, Nioxin System 3 festett, enyhén ritkított hajra.
  • A Nioxin System 3 dúsabbá, teltebb megjelenésűvé és élénk színűvé teszi a hajat.
  • A Nioxin System 3 hidratálja a fejbőrt és a hajat a gyökerektől a hajvégekig, így már az első használattól kezdve vastagabb, teltebb hajat biztosít.
  • Csökkenti a töredezett hajhullást és erősíti a hajat.
  • Segít eltávolítani a szennyeződést, a túlzott zsírt és más környezeti maradványokat a fejbőrről és a hajról.
  • Erősíti a haj védelmét és biztosítja a nedvességegyensúlyt és a színvédelmet.
  • Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.
  • A Nioxin az első számú szalonmárka a vastagabb és dúsabb hajért, több mint 30 éves szakértelemmel a ritkuló haj terén.

Hogyan kell használni

Kövesse a javasolt felhasználást a legjobb eredmény érdekében -

  • 1. lépés: Masszírozza be a tisztító sampont a hajba és a fejbőrbe. Alaposan öblítse le.
  • 2. lépés: Vigye fel a Nioxin Scalp Therapy Revitalizáló kondicionálót a hajra, a fejbőrtől a hajvégekig. Alaposan öblítse le, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes terméket eltávolította.
  • 3. lépés: Rázza fel a Scalp & Hair Treatment-et az aktiváláshoz, majd vigye fel a fejbőrre, és dolgozza át a hajon a gyökerektől a hajvégekig. Ne öblítsd.

A legjobb eredmény érdekében használja a Nioxin System Kit-et naponta a fejbőrön és a hajon.

Egészítse ki Nioxin Hair System Kitjét olyan intenzív ápoló termékekkel, mint a Nioxin 3D Intensive Hair Booster .

Összetevök:

Tisztító sampon: 

Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Blue 1, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol.

Revitalizáló kondicionáló:

Water, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Bis- Aminopropyl Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Glyceryl Stearate, Oleyl Alcohol, PEG-2M, Citric Acid, EDTA, Polysorbate 60, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol.

Fejbőr kezelés: 

Water, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Polysorbate 60, Acetamide MEA, Triethanolamine, Citric Acid, PEG-23M, Methylparaben, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Propylparaben, Methyl Nicotinate, Fragrance, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.

 

Hasonló termékek