Webáruház

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine/Normal Shampoo 1000ml


Cikkszám: 23695

Egységár: 6,99 Ft/ml

6.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Invigo sampon színezett, vékony és normál haj ápolására alkalmas. A Wella Invigo Color Brilliance formula 7 hét védelmet nyújt a szín számára a színezés után.A termék erősíti a haj kutikuláját. Ez hatékonyan tartja a szín pigmentjeit a hajban. A rézmolekulák élénkítik a színt és ragyogást kölcsönöznek a hajnak. A mészkaviár megvédi a hajat a szabad gyököktől.

Gyakran érzi úgy, hogy revitalizáló samponra van szüksége vékony/vékony hajának állagához? A Wella Invigo Color Brilliance sampon a tökéletes megoldás. Ez a rézkapszulázó molekulákban és természetesen kivont összetevőkben gazdag hajtisztító sampon mélyen táplálja a hajat. Ezenkívül javítja a hajszínt és megakadályozza annak kifakulását. A professzionális formula gyengéden távolítja el a port, a szárazságot és a szennyeződést a hajról, és hidratálja, hogy egészséges és fényesebb megjelenést biztosítson.

Tökéletes sampon vékony hajra

Ez a hajápoló sampon optimalizálja a haj pH-egyensúlyát, és lezárja a haj kutikuláját, hogy javítsa a hajfürtöket és megőrizze hajszínének élénkségét. Ez a frissítő sampon tisztább, egészségesebb és fényesebb lesz – ezért a professzionális stylistok és szalonok kifejezetten ajánlják. Ez a mélytisztító sampon kondicionálja a hajat, miközben eltávolítja a fejbőrről lerakódott terméket.

Ultra-fényes zárak a Wella Brilliance samponnal

A pH-egyensúly optimalizálásával a hajsampon érezhetően ugrál, miközben könnyen kezelhetővé teszi őket sima textúrájával. A sampon lime-kaviárban gazdag, amely antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megkötik a nedvességet a fejbőrben, és hidratálják a hajhagymákat, hogy frissítő és nyugtató hatást biztosítsanak. A réz kapszulázó molekulák megőrzik a szín élénkségét, mivel gazdag E-vitaminban, és szabályozza a színezés utáni oxidációt is, hogy megőrizze és védje a hajszínt.

  • Fenntartja az optimális pH-szintet
  • Hosszabbítja a színek tartósságát 7 hétig
  • Hangsúlyozza a fényt
  • Megtisztítja a hajat
  • Tisztítja a hajat a lerakódásoktól és a faggyúfeleslegtől

Használata : Masszírozza a sampont nedves hajba,majd alaposan öblítse le.

Összetevöi: Water / Aqua / Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaín, PEG-3 Distearate, Citric Acid, Fragrance / Parfum, Acrylates / Steareth-20 METHACRYLATE Copolymer, Glycerín, Sodium Benzoate, polyquaternium-10, Metylparabén, Tocopheryl Acetate, sodium Hydroxide, Amodimethicone, Propylparaben, polyquaternium-6, Limonene, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Glyoxylic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Trideceth-12, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Cetrimonium Chloride.

Hasonló termékek