Webáruház

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Coarse Protection Shampoo 1000ml


Cikkszám: 23696

Egységár: 5,99 Ft/ml

5.990 Ft 6.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Invigo Color Brilliance festett sampon vastag / durva hajra egy professzionális termék optimalizált formulával, alacsony pH-értékkel, a Lime Caviar komplexszel dúsítva, ideális a durva textúrájú és vastag szálú festett haj ápolására. A vitaminokon és antioxidánsokon alapuló innovatív technológiának köszönhetően ellenőrzi az oxidációs folyamatot, védi a színt és hosszabb ideig fenntartja annak intenzitását, így a haj friss, revitalizálódik és ragyog.

Wella Invigo Color Brilliance sampon durva hajra - 1000 ml 

Ha a haja durva szerkezetű, és nem tudja úgy formázni, ahogyan szeretné, a Wella Invigo Color Brilliance sampon a legjobb termék. A Wella a hajsamponok professzionális választékát mutatja be, amelyek nemcsak az általános textúrát javítják, hanem a haj színét is javítják. Ennek a Color Brilliance samponnak az egyedülálló összetétele és mélytisztító hatása miatt elengedhetetlen kelléke a hajápolási arzenáljában. Sok professzionális szalon stylist használja ezt a sampont, amely lenyűgöző hajrevitalizációs terápiát kínál.

Színvédő sampon, amely csodákra képes

Tedd hajad kezelhetőbbé az Invigo Color Protect samponnal. Ez a habzó sampon segít csökkenteni a tincsek durva jellegét, és élénkíti a színt, vizuálisan jellegzetes megjelenést kölcsönözve a hajnak. A Wella Shampoo Cleanser a korábbinál puhábbá teszi a haját, kiküszöbölve a gubancolódás esélyét. A legjobb része ennek a hajápoló samponnak az, hogy akár 7 hétig tartó színvédelmet biztosít.

Optimalizált pH-sampon , amely a legjobb hajjavító terápiát kínálja

A Wella pH-optimalizált sampon elősegíti a hatást azáltal, hogy rögzíti a színt a haj kutikulájában, miközben réz kapszulázó molekulákkal javítja a vibrációt és a fényt. Ez a tisztító sampon antioxidánsokban gazdag mészkaviárból készült, amely segít a színezés utáni oxidációs folyamat szabályozásában és a szín védelmében. Ennek a napi ápoló samponnak a hosszan tartó használata élettel, fényesebbé és simábbá teheti haját, mint korábban.

Tulajdonságai:

  • Lime Kaviárt Tartalmaz
  • Anti Oxidant Shield Technológia
  • pH kiegyenlítő
  • Regenerálja a hajat
  • Színvédelem

Használata:Vigye fel a nedves hajra, majd alaposan öblítse ki.

Összetevők: Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Glycerin, Sodium Benzoate, Amodimethicone, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Polyquaternium-6, Limonene, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Glyoxylic Acid, Linalool, Trideceth-12, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Cetrimonium Chloride, Microcitrus Australasica Fruit Extract.

Hasonló termékek