Webáruház

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo 1000ml


Cikkszám: 23702

Egységár: 5,99 Ft/ml

5.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Blonde Recharge sampon tökéletes megoldás minden szőke haj tulajdonosának. Ez a sampon kiküszöböli a nem kívánt sárga és narancssárga visszaverődéseket a szőke, világosított, természetes és kiemelkedő hajban. A sampon használatának köszönhetően a haj fényes, sőt fénylő is. Ez a kozmetikum megtisztítja a szálakat, és a szőke árnyalatot hosszú ideig élénk és intenzív marad. Mosás után a haj sima, puha és nagyon kellemes tapintású. A friss illat további előnye ennek a terméknek. Ennek a samponnak az ereje a speciális színpigmentek használatában rejlik, amelyek megszüntetik a meleg tónusokat.

Wella Invigo Blonde Recharge sampon - 1000ml 

A Wella Professionals Invigo Blonde Recharge samponja teljesen természetes összetevőket tartalmaz, hogy megóvja Önt a kellemetlen óráktól. Ez a sampon ultrafényes és sima textúrájúvá varázsolja haját egész napra. Ez a tápláló sampon természetes és festett hajra is alkalmas. A hajápoló termék revitalizáló formulával rendelkezik, amely növeli az erőt és előidézi a szükséges vibrációt.

Tápláló hajápoló termék kémiailag kezelt hajra

Kezelje haját egy hidratáló samponnal, amelyet kifejezetten a szőke haj kezelésére fejlesztettek ki. Ez a tápláló sampon hatékonyan távolítja el a sárgást, és egész nap friss érzést hagy a hajban. Nyújtsa vissza a selymesen sima, élénk és ragyogó színű hajat ezzel a hajtisztítóval. Ez a sampon felfrissíti a fejbőrt és szabályozza a szárazságot, miközben távol tartja a repedéseket. Néhány alkalmazáson belül látható javulás látható a szőke élénkségben. Tápláló hajtisztító, ez a sampon eltávolítja a felesleges olajat, szennyeződéseket és szennyeződéseket a gyökerekről. A sampon selymesebb és fényesebb hajat hagy maga után egész nap.

Innovatív technológia a selymesen sima hajért

Egy intenzív hajápoló termék, amelynek fényességnövelő formulája nagyszerű eredményeket mutat felhordáskor. Ez a sampon a természetes és festett hajra a legalkalmasabb, és visszaadja az elveszett fényt, és testet kölcsönöz minden hajszálnak. Az innovatív színes pigmentek használata fokozza a szálak élénkségét, és egyben minimalizálja a nem kívánt sárga tónusokat. Ez a hajápoló sampon segít friss és revitalizált szőke fürtök elérésében.

Sampon szőke hajra, hamvasító hatással. 

Tulajdonságai:

  • megszünteti a sárga-narancs árnyalatokat
  • élénkíti a színt
  • ragyogóvá teszi a hajat
  • a szálak puhább
  • színpigmenttel
  • friss illat
  • szőkített, természetes szőke hajra
  • tisztítja a hajat,
  • megakadályozza, hogy a szőke hajszín besárgulását,
  • táplálja a hajszálakat,
  • fényességet és puhaságot,
  • ragyogást kölcsönöz a hajnak.

Használata:Vigye fel vizes hajra, hagyja hatni 3-5 percig,majd alaposan öblitse ki.

Összetétel:Aqua, Soduim Laureth Sulfate, Soduim Cloride, Cocmidopropyl Betaine, PER-3 Distearate, Phantenol, Citric Acid, Fragrance/Parfum, Sodium Benzoate, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Sodium Hxdroxide, CI60730/EXT, Violet 2, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Linalool, Hexyl Cinammal, Benzyl Salycilate, Citronallol, Geraniol.

 

Hasonló termékek