Webáruház

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge With Color Pigments 300ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 23703

Egységár: 9,97 Ft/ml

2.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Wella Professionals Invigo Blonde Recharge termékcsalád samponja megőrzi a természetes, festett vagy világosított szőke haj hűvös ragyogását és elevenségét. Ez a lila sampon megakadályozza a természetes vagy festett/szőkített haj sárgulását, és puha tapintást biztosít.

  • Megakadályozza a nemkívánt sárga tónus kialakulását
  • A természetes / festett / szőkített haj ragyogóbbá válik
  • Festett / szőkített haj esetén az Invigo Color Brilliance-szel kombinálva ideális eredményt érhetsz el

TIPP: Ez a sampon megakadályozza a sárgulást, illetve elkerüli a kék és lila tónusú pigmentációt is.

Használd a Blonde Recharge Cool Blond sampont minden harmadik hajmosáskor. A többi hajmosáskor használj más Wella Professionals sampont, például a Color Brilliance-t. Ennek a samponkombinációnak köszönhetően hajad nem lesz túltelítve lila pigmentekkel.

Vigyázat: Ha csak önmagában használod a sampont, az továbbra is eltelítheti a hajad hosszát és végeit, ami szürkés vagy fehér hajszín benyomását kelt. A fennmaradó hajhossz, illetve a lenövés mélysárgának tűnhet a szürkés, fehér végekhez képest. Ez azért fordul elő, mert a haj végei mindig sokkal töredezettebbek, így több színpigment tud a hajszálakra tapadni. A samponok megfelelő kombinációjával megelőzheted ezt a jelenséget!

Amennyiben a hajad száraz, használd az Invigo Blonde Recharge Cool Blond kondicionálót, mely megelőzi a nemkívánt sárga tónus kialakulását.

Használat:

Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Ez egy professzionális fodrászati termék, amely mind a hajat és a fejbőrt is tisztítja. Festési szolgáltatást követően a hajat csak egyszer mosd meg, minden más esetben kétszer samponozz. A szőke haj ápolásának ideális eredményét a Fusion vagy Color Motion+ kondicionálóval és maszkkal kombinálva kapod meg.

A termékcsaládról:

Megakadályozza a nem kívánatos sárga tónusok kialakulását. A ragyogó szőke szín megőrzésére. Frissíti és megőrzi ragyogását, élénkségét a természetes, színezett vagy szőkített szőke haj. Színpigmenteket tartalmaz. A nőszirom, szantálfa és vanília finom illatával.

 

Összetétel:Aqua, Soduim Laureth Sulfate, Soduim Cloride, Cocmidopropyl Betaine, PER-3 Distearate, Phantenol, Citric Acid, Fragrance/Parfum, Sodium Benzoate, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Sodium Hxdroxide, CI60730/EXT, Violet 2, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Linalool, Hexyl Cinammal, Benzyl Salycilate, Citronallol, Geraniol.

Hasonló termékek