Webáruház

Wella Professionals Invigo Aqua Pure Shampoo 250ml


Cikkszám: 23708

Egységár: 11,96 Ft/ml

2.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Invigo Balance mélytisztító sampon a szennyeződésektől és termékmaradványoktól is megtisztít, a friss hajért. Speciális összetétel, amely megfelel a fejbőr és a haj igényeinek.

  • A fejbőr intenzív és mély tisztítása
  • Ideális erősen zsíros fejbőrre
  • Kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz
  • Lótusz kivonattal frissíti a fejbőrt

Tippek az erősen zsíros fejbőr ápolására:

A zsíros fejbőr esetén gyakori a vékonyszálú, lelapuló haj. Ezt megfelelő ápolással és kezeléssel megelőzheted:

  • Fontos, hogy mosás után mindig alaposan szárítsd meg a hajad törölközővel, majd ezután szárítsd meg hajszárítóval. A fejbőrt teljesen meg kell szárítani, nem szabad, hogy a nedves haj súlya alatt maradjon. A fejbőr, mely meleget bocsát ki, illetve a nedves hajszálak ideális környezetet képeznek a baktériumok kialakulásához. Ezek a baktériumok felelősek a korpásodásért, illetve a faggyútermelés fokozott növekedéséért.
  • Hajszárítás előtt használj hajformázó terméket. A vékonyszálú hajra a legideálisabb termékek a spray-k, mint például a Perfect Setting vagy a Body Crafter. Mint más EIMI termékek, ezek is védik a hajat a hővel szemben, így nem kell amiatt aggódnod, hogy hajszárítás közben kiszárítanád a hajadat.
  • Ne szárítsd a hajadat előrehajolva. Szárítsd a hajadat egy lapos vagy egy körkefe segítségével. Ha a hajadat előrehajolva szárítod, akkor a hajban csomók keletkezhetnek, a hajad károsodhat.

Használat:

Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Ez egy professzionális fodrászati termék, amely mind a hajat és a fejbőrt is tisztítja.

Festési szolgáltatást követően a hajat csak egyszer mosd meg, minden más esetben kétszer samponozz.

A termékcsaládról:

Friss és tiszta haj. Gondoskodj hajad és bőröd egyedi igényeiről. Ápoló és frissítő összetevőkkel gazdagítva, amelyek hatékony nyugtató és revitalizáló összetevőket tartalmaznak.

A mélytisztító sampon átfogó gondozást nyújt a hajának, a sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt, alaposan lemossa a hajat és visszaadja természetes fényét. Sűrűséget és vitalitást biztosít nem terheli meg a hajat, megkönnyíti a fésülést, fényt és puhaságot kölcsönöz neki. A WELLA samponoknak köszönhetően professzionális gondozást nyújtson a hajának.

Sampon zsíros hajra.

Tulajdonságai:

  • Puha és fényes haj
  • Lótusz kivonatokat tartalmaz
  • Hatékony védelem a haj károsodása ellen
  • Könnyű kifésülés
  • Nem neheziti el a hajat

Használata: Vigye fel nedves hajra, majd alaposan öblotse ki.

Összetétele:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamide MEA, Parfum, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Creatine, Glycerin, Propylene Glycol, Limonene, Benzyl Alcohol, Vitis Vinifera Fruit Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Propylparaben, Potassium Benzoate.

 

Hasonló termékek