Webáruház

Wella Professionals Invigo Clean Scalp Shampoo 250ml


Cikkszám: 23710

Egységár: 11,96 Ft/ml

2.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Anti-dandruff Shampoo.

Wella Professionals Invigo Balance Clean fejbőr sampon - 250ml 

A Wella Invigo Balance Clean fejbőr sampon rendszeres használatával küzdje le a korpásodást és a hajkárosodást. Hatékonyan nyugtatja és mélyen megtisztítja a hajat azáltal, hogy eltávolítja a port, szennyeződést és nyári törmeléket a hajából. Ez a hajnyugtató sampon frissítő és fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik, így fürtjei frissek és tiszták lesznek. Ez a professzionális sampon cink-pirition és egyensúly-keverék felhasználásával készült, amely nyugtató, hidratáló és tisztító hatást biztosít az egyes fejbőrnek és hajszálnak.

Mindennapi sampon a korpásodás ellen

A professzionálisan összeállított hajsampon az izzadság, a szennyeződések, a homok és az elhalt bőr eltávolítására készült. A gyengéd tisztító formula eltávolítja a napi lerakódásokat, így a haj puha, fényes és friss lesz. Ez a korpásodás elleni sampon sokkal többet nyújt, mint egy mosás – kivételes térfogatot, csillogó fényt és egészséget várhat ettől a revitalizáló hajsampontól.

Bőrbarát sampon természetes összetevőkkel

A Wella Professionals fenntartható megoldást kínál Önnek természetes aktív összetevőivel, amelyek lassítják a hajritkulást és elősegítik a haj vastagodását. A cink-pirition eltávolítja a káros környezeti részecskéket, amelyek eltömíthetik a hajhagymákat és gátolhatják a haj növekedését. A lótusz kivonatok hidratálják a bőrt és növelik annak rugalmasságát. Másrészt a mentol hűsítő és fejbőr-stimuláló hatással rendelkezik, amely kezeli a sérült bőrt.  

Wella Professionals Invigo Clean Scalp korpásodás elleni sampon minőségi módon tisztítja a hajat és a fejbőrt. A hámlás, a viszketés teljesen megszűnik, a korpásodás megjelenésének visszaesése megakadályozható, a haj megpuhul és hidratálódik. A termék formulája számos egyedi összetevővel gazdagodik, beleértve a panthenolt, a mentolt, a fitokeratint, az E-vitamint, a pezsgőkivonatot és a glioxinsavat. Ezen összetevők összetett hatása tökéletesen megtisztítja a hajat és a fejbőrt, miközben belülről tonizálja őket. A keratin helyreállítja a haj szerkezetének eredeti természetes állapotát, és aminosavakkal erősíti azt. A Wella Professionals Invigo Clean fejbőr korpásodás elleni sampon aktív használatának eredményeként puha, kezelhető hajat kaphat, amely hihetetlenül könnyen fésülhető és formázható. A fejbőr kiegyensúlyozott, nyugodt és ápolt. A korpásodás problémája örökre megszűnik.

A termék jellemzői

  • Cink-piritionnal átitatva
  • Harcol a korpásodás ellen és eltávolítja a látható pelyheket a fejbőrről
  • Tisztább, hidratált és felfrissült érzetet ad a hajnak
  • Nyugtató hatású lótusz kivonatot, mentolt és allantoint tartalmaz

Sampon korpás hajra.

Tulajdonságai:

  • Nyugtatja a fejbőrt
  • Cink Proteint tartalmaz
  • Hidratál
  • Phantenol, Mentholt, E-vitamint tartalmaz.

Használata: Finoman masszírozza be ezt a sampont a hajába és a fejbőrébe. Hagyja hatni  percig, majd öblítse ki langyos vízzel.

Összetecök: Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Laureth-8 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Propylene Glycol, Fragrance/Parfum, Zinc Pyrithione, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Citric Acid, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide, Climbazole, Piroctone Olamine, Magnesium Oleth Sulfate, Limonene, Polyquaternium-6, Polyquaternium-10, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Cellulose Gum, Potassium Benzoate.

Hasonló termékek