Webáruház

Wella Professionals Invigo Senso Calm Shampoo 250ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 23713

Egységár: 11,96 Ft/ml

2.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Sampon érzékeny fejbőrre. Illatanyag mentes,nyugtatja és védi az érzékeny fejbőrt.Visszaadja a haj természetes szépségét.Kimondottan az irritált és érzékeny fejbőr ápolására. Gyengéden tisztít, hatékonyan eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket, segít megelőzni az irritációt, a viszkető és kellemetlen érzést. Hosszan tartó frissességet kölcsönöz a hajnak, amely puha, ragyogó és könnyen fésülhető lesz.

A Wella Professionals Invigo Balance termékcsalád gyengéd samponja, illatszermentes, így alkalmas az érzékeny fejbőr megnyugtatására. Használható száraz, irritált, kipirosodott bőrre. Az allantoin tartalmának köszönhetően azonnal megnyugtatja és kezeli a fejbőrt.

  • Rendkívül gyengéd a fejbőrhöz
  • Ideális a kipirosodott/érzékeny/irritált/száraz fejbőrre
  • Hosszútávon is alkalmazható
  • A fejbőr ápolt és friss marad
  • Hatékonyabb eredményt az Invigo Balance Érzékeny Fejbőrre szánt maszkkal kombinálva érhetünk el

Tipp a száraz fejbőr ápolására:

A száraz fejbőr könnyen felismerhető több tényezőről: bőrpír, viszketés, száraz korpa, bőrfeszültség, pattanások a fejbőrön. Ezekben az esetekben ideális a teljes ápolás érdekében az Invigo Balance Érzékeny Fejbőrre sampon és maszk választása. Az Invigo Balance Érzékeny Fejbőr maszkot csak a fejbőrre alkalmazd, minden hajmosás után.

A viszketés már az első használat után enyhül. Az érzékeny bőr azonban nagyon gyakran egész életen át tartó jelenség, különösen férfiaknál, akiknél a fejbőr jobban ki van téve. Abben az esetben, ha abbahagyod a termékek használatát, a viszketés visszatérhet. Ez a jelenség ritkábban fordul elő nőknél, náluk a bőr kiszáradását / irritációját a gyakori festés / színezés okozhatja. Ebben az esetben gyakran elegendő az Invigo Balance Érzékeny Fejbőr maszkot használni a szokásos hajápolási mód mellett. Az első kúrát követően a bőr teljesen gyógyult és kellően hidratált, így nem szükséges a maszkot tovább használni.

Használat:

Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Ez egy professzionális fodrászati termék, amely mind a hajat és a fejbőrt is tisztítja. Festési szolgáltatást követően a hajat csak egyszer mosd meg, minden más esetben kétszer samponozz.

A termékcsaládról:

Friss és tiszta haj. Gondoskodj hajad és fejbőröd egyedi igényeiről. Ápoló és frissítő összetevőkkel gazdagítva, amelyek hatékony nyugtató és revitalizáló összetevőket tartalmaznak.

Tulajdonságok:

  • tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • puhává teszi a hajat
  • fényessé és dússá teszi a hajat

Használata:Vigye fel nedves hajra,masszírozza habbá,majd alaposan öblítse le.

Összetétel:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laury Sulfate, Glycol Distearate,Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Coamiddopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Benzoate, Sodium Cloride, Citric Acid, Allantion, Salicylic Acid, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride, Methylisothiazolinone Benzyl Alcohol, Hydrochloric Acid, Magnesuim Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Cloride, Methylsothiazolinone.

Hasonló termékek