Webáruház

Wella Professionals Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 23716

Egységár: 6,49 Ft/ml

6.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Dúsító hatású sampon. Könnyed volument biztosít, miközben hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Spring Force Blend Polimerekkel pamut kivonattal, a könnyű sampon gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, miközben telítettséget nyújt a finom, lapos hajnak.

Wella Invigo Volume Boost sampon - 250ml 

Ha nehezen kezeli vékony vagy vékony haját, akkor a Wella Professional Volume Boost sampon az Ön választása. Ez a hajsampon látható volument, extra fényt és fényt biztosít. A hajápolási rutinnak tartalmaznia kell egy hatékony hajtisztítót, amely tisztán tartja a fejbőrt a törmelékektől és szennyeződésektől. Számos professzionális fodrász és szalonszakértő javasolja ennek a samponnak a használatát a haj szerkezetének és határozottságának javítására.

Szerezzen testes hajat otthon a Volume Boost samponnal

A Wella Invigo sampon frissítő tisztító terápiát kínál a fejbőr számára, anélkül, hogy maradékot hagyna maga után. Ez a hajerősítő sampon térfogatnövelő hatása miatt elengedhetetlen mindazok számára, akik csalódottak a finom haj formázásában. Ennek a habzó samponnak a térfogatot rögzítő tulajdonságainak köszönhetően szabadon formázhatja a haját. Minden hajtípusra használható, így sokoldalú hajtermék. Most végre búcsút inthet a hőkezeléseknek és a drága szalon időpontoknak, hogy meglegyen az extra pattanás a hajában. Végezze el munkáját otthon egy egyszerű hajápoló megoldással.

A fejlett technológia a Wella Invigo térfogatnövelő sampont biztos slágerré teszi

Az Invigo sampon könnyű formulával készült, amely maximális kezelhetőséget és fényességet biztosít tincseinek. Ez a leöblíthető sampon Volume Boost és Volume Boost-Blend keverékkel van átitatva, amely csodákat művel minden hajtípussal. A testesítő rugós polimerek egyenként ölelik át a hajszálakat, elősegítve az Ön által kívánt, dús megjelenést. A pamut az egyik legfontosabb összetevő, amely különlegessé teszi ezt a professzionális sampont, mert feldobja és sima haját anélkül, hogy elnehezítené.

Tulajdonságok:

  • tisztítja a hajat
  • erősíti a hajszálakat
  • fényessé és élettelivé dússá teszi a hajat
  • selymessé és puhává teszi a hajat

Használata: Vigyen fel kellő mennyiségű sampont nedves hajra, masszírozza habbá. Alaposan Öblítse ki.

Összetétel:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium, Cloride, Citric Acid, Sodium Citreate, Sodium Xy lenesulfate, Fragrance/Parfum, Cocamide MEA, Sodium Benzonate, Polymide-1, Salicylic Acid, TetrasodiUM EDTA, Glycerin, Sodium Hydroxide, Mehylparaben, Linoleamidoprpoyl PG-Dimonium Cloride, Phosphate, Polysorbate 80, ropylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride, Hexyl Cinnamal Linollol, Limonene Citronellol, Gosspyum  Gerbacum (Cotton) Seed Oil, Phenaxylethanol, Decylene Glycol, Tocopheryl Acetate, 1,2-Hexanediol, Tocopherol.

 

Hasonló termékek