Webáruház

Wella Professionals Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Conditioner 200ml


Cikkszám: 23730

Egységár: 19,95 Ft/ml

3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich kondicionáló egy professzionális termék a száraz haj ápolására, innovatív formulával, gazdagítva a Nutri-Enrich Complex-szel - jótékony összetevők keverékével, amely hatékonyan táplálja és védi a hajszálakat. Az olajsav és a panthenol erős hidratáló és tápláló hatást nyújt, az E-vitamin antioxidáns tulajdonságai miatt optimális védelmet nyújt, a goji-gyümölcs kivonat pedig vitaminokkal, ásványi anyagokkal és peptidekkel táplálja be a hajat, így puha, fényes, könnyen fésülhető és tele van velük.

A Nutri-Enrich Deep Nourishing Conditioner azonnal hidratálja a száraz vagy igénybe vett hajat, élettel telivé varázsolva azt. Nutri-Enrich-Blend™ keverékkel készült, amely vitaminokban, ásványi anyagokban és peptidekben gazdag goji bogyót tartalmaz.

Tulajdonsűgok:

  • E vitamint tartalmaz
  • Fényessé varázsolja a hajat
  • Puháva teszi a hajszerekezetét
  • Táplálja a hajat
  • Az olajsav és a panthenol erős hidratáló hatást nyújt

Használata:Vigye fel a kondicionálót, és egyenletesen ossza el a tiszta, nedves hajon. Hagyja 3-5 percig, majd alaposan öblítse le.

Összetevök: Aqua/Water/Eau, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Panthenol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Propylparaben, EDTA, Propylene Glycol, Oleic Acid, Sodium Chloride, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Lycium Barbarum Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate.

 

Hasonló termékek