Webáruház

Wella Professionals Invigo Nutri Enrich Nourishing Serum 8x10ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 23734

Egységár: 873,75 Ft/ml

6.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Tápláló szérum. Azonnali táplálás a száraz és igénybevett haj számára, hogy puhává és élettel telivé váljon.WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich tápláló szérum 8 × 10 ml: WELLA PROFESSIONALS Az Invigo Nutri-Enrich hajszérum egy felső hajápoló termék a száraz és roncsolt haj ápolására. Hidratálja, regenerálja és azonnal táplálja a hajat. Helyreállítja elveszett fényüket, és a selyemkivonatnak köszönhetően sima és rugalmas marad. Egyedülálló öblítésmentes formula nem terheli a hajat, közvetlenül behatol a hajrostokba és nagyon könnyen alkalmazható. A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich hajszérum összetétele olajsavat, E-vitamint, pantenolt és különösen kínai egreset, vagy goji bogyót tartalmaz, amely rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és peptidekben.

 Tulajdonságai:

  • Hidratélja a hajat
  • Táplálja a hajszálakat
  • Mélytápláló szérum
  • Olajsavat, Panthenolt, és E-vitamint tartamaz

Hsználata: Vigye fel a szérumot nedves hajra, és masszírozza egyenletesen hosszúságig. Finom haj esetén használjon fél üveget. Az alkalmazás után a szérumot hővel kell aktiválni. Fújja át a haját egy kerek vagy lapos kefén bármilyen formázó termékkel.

Összetevők: Aqua, isododecane, Sopropyl Alcohol, Panthenol, Fragrance, Phenoxyethanol, Creatine, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Sodium Cocoamphoacetate, Linalool, Limonene, Citronellol, Hydrolyzed Silk, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Astragalus Gummifer Gum.

Hasonló termékek