Webáruház

Wella Professionals Invigo Nutri Enrich Luscious Mousse Mask 150ml


Cikkszám: 23861

Egységár: 22,60 Ft/ml

3.390 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Wella Invigo Nutri-Enrich Luscious Mousse maszk egy hihetetlenül ergonomikus hajmaszk hab formájában. A kozmetikum mélyen behatol a szálak szerkezetébe, gyorsan hidratálja, regenerálja és megerősíti őket. A hajat belülről újjáépítik, és megjelenése azonnal javul. Az aktív összetevőknek köszönhetően a szálak rendkívül simkk és fényesek lesznek. A termék könnyű formulája nem terheli a frizurát, és mi több természetes kapacitást és a szálak enyhe megemelését biztositja.

A Luscious Mousse Mask selyemkivonattal készült száraz hajmaszk, amely expressz kezelésként működik. Tejszínhab állaga azonnal segít hidratálni a száraz és igénybe vett hajat, tele életerővel.

Tulajdonságai:

  • Hidratálja a hajat
  • Nem nehezíti el a hajszálakat
  • Olajsavat, Panteont, és E-vitamint tartalmaz
  • Növeli a haj ellenálló képességét a külső tényezőkkel szemben
  • Visszaállítja a haj könnyedségét és vitalitását

Használata: Használat előtt alaposan rázza fel, egyenletesen ossza el nedves hajban,hagyja hatni 2 percig, majd alaposan öblítse le.

Összetétel: Aqua,Carbon Dioxide,Cetearyl Alcohol,Petrolatum,Panthenol,Paraffinum liquidum,Creatine,Parfum,Cetrimonium Chloride,Methylparaben,Propylparaben,Disodium EDTA,Linalool,Hydrolyzed Silk,Butylphenyl methylpropional,Propylene Glycol,Astragalus Gummifer Gum.

Hasonló termékek