Webáruház

Loreal Majirel Glow Hajfesték - .11 DARK BASES 1-2-3-4-5 Pollution Ash 50ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 24278

Egységár: 59,80 Ft/ml

2.990 Ft 3.300 Ft


Termékvariációk:


Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: kis előhívó

Amennyiben nagy kiszerelésle van szüksége azt pedig itt: 1000ml előhívó 

Hajfesték mely a teljes hajroston hat, aktív kondicionáló összetétel: Ionene GTM és Incell. A hajszál ellenállóbb lesz, teljes védelem alatt áll és megerősödik, elősegítve a precíz és tökéletes színeredményt.

 

Eredmények a Majirel ápoló krémhajfesték használatával: telt, fényes, egységes, hosszantartó színek 100%-os őszhaj fedéssel.

 

3 ALAPSZABÁLY

 

1.Keverés  

 

A Majirel hajápoló krémfestéket keverés formájában használja. Egy 50ml-es tubust keverjen össze 75ml L’oeral Professionel 20 volumenes (6%-os) Krém Oxydanttal, hogy 2 tónusnyi felvilágosítást érjen el. 3 tónusnyi felvilágosításhoz a L’oreal Professionel 30 volomenes (9%) Krém Oxydantot válassza.

Viseljen kényelmes eldobható gumikesztyűt!

Kizárólag a javasolt oxydantokkal használja a terméket, maximum 30 volumenessel (9%-os). Ne használja a terméket 30 volumennél (9%) erősebb hidrogén-peroxiddal.

Vegye figyelembe a megadott keverési arányt!

Ne használjon fémes eszközöket!

A termék csak L’oreal Professionel shakerben vagy festőtálban javasoljuk összekeverni.

Addig keverje, amíg gazdag, krémes állagú elegyet kap.

Ha shakert használ, az összekeverés után azonnal nyissa ki, hogy a termék ne nyomja szét az edényt, és ne folyjon ki!

 

Felvitel és öblítés tőfestés esetén –

 

Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel a festéket ecset segítségével. A felvitelt a hajtöveknél kezdjük, teljes hatóidő: 35perc. A hajhossz festésekor adjunk 5-10 ml langyos vizet a maradék anyaghoz.

Ha a szín hajhosszon és a hajvégeken kevésbé fakult, csak a hatóidő utolsó 5 percére vigyük fel ide a festéket

Ha a szín hajhosszon és a hajvégeken közepesen fakult, a hatóidő utolsó 15 percére vigyük fel ide a festéket

Ha a szín hajhosszon és a hajvégeken erősen fakult, akkora tőfestés után azonnal vigyük fel a festéket a hajhosszra és a hajvégekre is.

A hatóidő lejárta után óvatosan, gondosan emulgáljon.

Nagyon alaposan öblítse ki a hajból a festéket, amíg a víz tiszta nem lesz.

Viseljen kényelmes eldobható gumikesztyűt!

Ne használjon fémes eszközöket!

Viseljen kényelmes eldobható gumikesztyűt!

Ne használjon fémes eszközöket!

Alkalmazzon festéket bőségesen a hajtöveknél a tökéletes ősz haj fedés érekében!

Ne lépje túl a határidőt!

Nagyon alaposan öblítse ki a hajból a festéket, a határidő leteltével!

A határidő tartalma alatt a keverék színe változik. Ez teljesen normális, a folyamat része, és semmilyen hatása nincs a végső eredményre.

 

Ősz haj fedés. A Marijel tökéletes fedi az ősz hajat.

 

Ha az ősz hajak aránya 0% és 50% között van: vigye fel a választott árnyalatot.

Ha az ősz hajszálak aránya 50% és 100% között van: A választott árnyalatot keverje össze fele-fele arányban Majirel alapszínnel, ha a választott árnyalatba hideg tónusú, illetve arany árnyalattal (3) vagy természetes arany árnyalattal (0.3) ha a választott árnyalat meleg tónusú. A keverékhez tegyen hozzá 20 volumenes (6%-os) Krém Oxydantot.

 

3 Speciális Technika

 

 

 

Natúr haj festése „Első festés” technika – A festést a hajhosszon és a hajvégeken is kezdje. Hagyja hatni a festéket 15 percig, majd folytassa műveletet a hatőn és hagyja hatni 35 percig.

Túlságosan kivilágosodott hajhossz és hajvégek esetén. Színsötétítő technikák.

 

Ha a hajhossz és a hajvégek színe, valamint a kívánt árnyalat között maximum 1 tónusnyi különbség van a festéket azonnal vigye fel a hajhossza és a hajvégekre is.

Ha a hajhossz és a hajvégek színe valamint kívánt árnyalat között 2-3 tónusnyi különbség van , és a haj egészséges, végezzen színsötétítést. Vigye fel a kívánt árnyalatot a hajtőre. Adjon 3-6cm azonos vagy sötétebb  alapon lévő meleg tónusú Majirel árnyalatot a magmaradt keverékhez 10-15 ml meleg vízzel vegyítve.

Ha a hajhossz és a hajvégek színe, valamint a kívánt árnyalat között több, mint 3 árnyalatnyi különbség van vagy a haj érzékeny igénybe vett ,alkalmazzunk előfestést.

Túl sötét hajhossz és hajvégek esetén „Színeltávolítási” technika

 

Egy árnyalat tisztítása vagy nem kompatibilis árnyalat leradírozása. Ha a hajhossz és a hajvégek, valamint a kívánt árnyalat között max. 1 tónusnyi eltérés van, radírozzuk le a hajat Effassor és forró víz keverékével.

Egy sötétebb árnyalat tisztítása, hogy világosabb árnyalatot érjünk el. Ha a hajhossz és a hajvégek, valamint a kívánt árnyalat között több, mint 1 árnyalat különbség van, tisztítsuk meg a hajat Effasor és L’oreal Professionel 20 volumenes vagy 30 volumenes (6%-os vagy 9%-os) Krém Oxydant keverékével, hogy megfelelő világosítást érjünk el.

 

ÖSSZETEVŐK : Water/Aqua ,  Cetearyl Alcohol ,  Ammonium Hydroxide  ,  Oleth-30 ,  Hexadimethrine Chloride ,  Oleic Acid,  Oleyl Alcohol ,  P-AMINOPHENOL , M-AMINOPHENOL,  Sodium Metabisulfite,  Ethanolamine, Thioglycerin, Toluene-2,5-Diamine, Benzyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadeganediol, Resorcinol, EDTA, Parfum/Fragrance

Hasonló termékek