Webáruház

Indola Color Blaster Színezett hajbalzsam 300ml Valencia


Cikkszám: 24312

Egységár: 8,97 Ft/ml

2.690 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az Indola Color Blast egy professzionális pigmentált kondicionáló, amely azonnali semlegesítést, színfrissítést és pasztellt biztosít az intenzív színformáláshoz egyetlen egyszerű tápláló lépésben. Az Indola&apos Color-Charge Komplex-el szuperfinom, élénk színű pigmentek szilárdan rögzítik a hajat, míg a hidratáló kondicionáló alap egyenletes alkalmazást eredményez, ami élénk, fényes eredményeket eredményez. Akár 10 lesig is tart. Ráadásul ragyogó fényességet nyújt hajának, mély táplálással és csodás illattal. Kiemelei a a szín intenzitását, miközben felfrissít a hajszínt. Gyönyörű pasztell hatást nyújt, úgy, hogy közben táplálja és ápolja a hajat. Megkönnyíti a kifésülést és fénnyel tölti fel a hajat. 

Minden hajtípusra ajánlott. 

A kép csak illusztráció

Használat: A teréméket alkalmazza a samponnal megmosott hajra. Vigye fel a nedves, törölközővel megszárított hajra, és hagyja hatni 2-10 percig, a kívánt intenzitástól függően, majd a hajból alaposan öblítse ki, és szárítsa meg, szárazra.

Tipp

  • a finomabb eredményért keverje a Colorblaster kondicionálót az Indola regeneráló kondicionálóval, 1:1 arányban.

Összetétele: Aqua (víz, eau) · Cetearil-alkohol · Behentrimonium-klorid · N, N'-Bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin · Fenoxi-etanol · Izopropil-pirisztát · Gliceril-sztearát · Citromsav · Stearamid-propil-propil · HC Blue No. 12 · Parfum (Illatanyag) · Prunus Armeniaca (Barack) Kernel Oil · Polyquaternium-37 · Makadamia Ternifolia magolaj · Cocos Nucifera (Coconut) Oil · Glicerin · Dicaprylyl Carbonate · Panthenol · HC Red No. 3 · Citronellol · Butil-fenil-metil-propion · Hidrolizált keratin · Limonén · Lauril-glükozid · Nátrium-szulfát

 

Hasonló termékek