Webáruház

Wella Koleston Perfect Me+ Hajfesték - 10/95 - 60ml - Legvilágosabb Mahagóni Hamulila Szőke


Cikkszám: 24537

Egységár: 46,67 Ft/ml

2.800 Ft 2.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális festék, nem tartalmazza az előhívó folyadékot, az külön megvásárolandó, amelyet itt talál: kis előhívó. Amennyiben nagy kiszerelésle van szüksége azt pedig itt: 1000ml előhívó

Wella Koleston Perfect hajfesték új és továbbfejlesztett formulája még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

A ME+ technológia lényege, hogy a módosított festékmolekulának köszönhetően az allergia kialakulásának esélye lényegesen lecsökken.

A valódi tökéletességéről ismert, intenzív és vibráló színt eredményező Koleston a legjobb minőségű összetevőinek és a rich blonde, natural, brown, red és special mix egyedi színválasztékának köszönheti sikerét - hogy a fodrászok teljesen szabadjára engedhessék kreativitásukat.

Tökéletes, akár 100%-os ősz hajszál befedés, nagyszerű hajtőtől a hajvégekig elért egyenletességgel.

Akár 25%-os kondicionáló összetevővel és lipidekkel a Tökéletes ápolási és gyengéd a hajhoz eredmény eléréséért.
Akár 66%-kal több fény a kezeletlen hajhoz viszonyítva.

Összetevők:

 Aqua/ Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, 2-Methoxymethyl-p-Phenylenediamine, Dicetyl Phosphate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ceteth-10 Phosphate, Ammonia, Sodium Sulfate, Steareth-200, Resorcinol, Hydroxyethyl-3,4-Methylenedioxyaniline HCI, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, Ascorbic Acid, Parfum/Fragrance, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCI, Titanium Dioxide / CI 77891,  Disodium EDTA, 1-Hydroxyethyl-4,5-Diamino Pyrazole Sulfate, 4-Amino-2-Hydroxytoluene

Keverési arány: 1:1 (60ml + 60ml)

Special Blonde: 1:2 ( 60ml + 120ml )

Hasonló termékek