Webáruház

OLAPLEX HAIR PERFECTOR NO. 3 HAJTÖKÉLETESÍTŐ 100ml AKCIÓ!


Cikkszám: 24878

Egységár: 69,90 Ft/ml

6.990 Ft 9.200 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ismerd meg az Olaplex hajkötéssokszorozót!

A folyamatos festés, formázás, vasalás miatt a hajad fénytelenné és szárazzá vált? Szeretnéd tudni minek köszönhetik a legnagyobb sztárok a ragyogóan egészséges hajszínüket? Csillogó festett haj az Olaplex hajápoló termékekek segítségével! A világhírű szabadalom Magyarországon kizárólag nálunk elérhető.

Az OLAPLEX egy több lépésből álló hajregeneráló kezelés, mely megóvja, vagy ha már roncsolt, újraépíti a hajkötéseket. A termék újra egészségessé varázsolja a fésülködés, formázás, festés miatt megviselt hajat, így az már az első használat után puhábbá és könnyen kezelhetővé válik.

A forradalmi formulán alapuló hajápoló kezelés, nemcsak egyszerűen hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami a következő hajmosás alkalmával kimosódik, hanem újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, tartósan helyrehozva ezzel a korábbi károsodásokat.

A kezelést követően a hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a formázás, vasalás, festés okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó és ragyogóan fényes lesz.

A legújabb trendek szerint festett, gondosan megformázott haj igazán vadítóvá tudja tenni a megjelenésed, de tapasztalatból tudjuk, hogy a rendszeres festés, fésülés, hőhatás és UV behatás miatt a haj gyakran fénytelenné és szárazzá válik. Hiába próbálunk ki különböző hajápoló termékeket, a hőhatások és vegyi kezelések következtében a haj roncsolódik, és veszít a szépségéből. A szokványos hajápoló termékek átmenetileg segíthetnek, de tartós megoldást a problémára a nemzetközi piacon kizárólag az eredeti OLAPLEX hajkötés sokszorozó nyújt. Az OLAPLEX tudósok által kifejlesztett, szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a roncsolt kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj!

 

Termék ismertetés

A folyamatos szőkítéssel, vegyszeres kezelések, folyamatos formázások, károsak lehetnek a haj minőségére nézve. Erre jelent megoldást az Olaplex. Elérheti a szőkébb hajat akár roncsolódás nélkül. Mindemelett használhat trendi pasztellszíneket, előszőkítéssel, úgy hogy közben nem kell attól félnie, hogy a haja látná ennek kárát. Elbúcsúzhat a száraz frizurától, töredezett hajvégektől. Megvalósíthatja kreativitásának bármely formáját, vendégei legmerészebb álmait. Nincs több alkukötés a világosítás és az egészséges haj között. A tönkrement haj, gondolata is távol fog maradni öntől. Az Olaplex hatékonyan veszi fel a harcot a hajat potenciálisan károsító vegyi anyagokkal szemben és mindig övé a győzelem. Használja minden hajfestés és szőkítés során. Az Olaplex új hajkötés-sokszorozó rendszer otthoni kiegészítő ápolással.

 

Mi a különbség az Olaplex és a K18 között?

Az említett márkák és termékeik közötti különbségek elsősorban az alkalmazott technológiában rejlenek. Az Olaplex technológiája a kénhidrogén kötéseket párosítja, a K18 pedig a hajban található peptidekkel megegyező peptideket használ, hogy az elszakadt kötések által elveszí-tetteket is pótolja.

 

Olaplex, az egészséges haj titka!                                     

Önnek is ismerős lehet a szituáció, amikor a vendége szeretne még szőkébb lenni, de a haja ezt roncsolódás nélkül már nem bírná. Gyakori jelenség, hogy a szőke hajszínre festett vendégek halántékánál és tarkójánál lévő gyengébb hajszálak folyamatosan letörnek, elkopnak, így mindig rövidebbek lesznek a többinél

 

Ha egy dologban egyetérthetünk, az az, hogy a világosítás nem tesz jót a hajnak. Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket. Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás már a múlté.   Az Olaplex segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól. Ha pedig már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen. A forradalmi formulán alapuló hajkezelési metódus, az utánzatokkal ellentétben, nem csak szimplán hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami kimosódik. Újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, vagyis tartósan helyrehozza ezzel a korábbi károsodásokat. Mert a szép, élettel teli haj az egészséges hajkötésekkel kezdődik! 

A haj egészséges struktúráját a benne lévő alapvető diszulfid kötések adják. Ezek a kötések azonban kényesek: A vegyszeres munkák - mint a festés, hajszín világosítás, szőkítés, melír - mind negatív, káros hatással vannak a hajkoronára. A kötések ugyanúgy károsodnak a hajkefélés, a hajszárító, a hajvasaló és hajsütővas okozta hőhatásokra is. Az Olaplexa piacon egyedülálló hajkötés sokszorozó és helyreállító termék, innovatív és effektív módon segít a fodrászoknak a gyöngyörű és egészséges haj elérésében. A haj felbomlott diszulfid-kötéseinek összekapcsolásával állítja helyre a haj tartását, struktúráját és épségét a kezelés előtt, alatt és után. Egy teljesen új anyagról van szó, amely merőben új távlatokat nyit meg a fodrászok előtt. Az Olaplex egy forradalmi hatóanyag, amely biztonságos, mérgező összetevőktől mentes és semmihez sem hasonlítható termék. Az első professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg. Ez az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, roncsolt kötéseket.

Milyen lépésekből áll egy Olaplex kezelés?

Olaplex No.1 Bond Multiplier:
- Adalékanyag vegyszeres munkákhoz 1-es lépés
- Hajfestésnél keverje az Olaplex Bond Multiplier No. 1-t a szőkítőhöz vagy hajfestékhez

Olaplex No.2 Bond Perfector:
- Vegyszeres munka után, legalább 10 perces hatóidejű 2-es lépés
- A hajfesték leöblítése után a hajfestés okozta károsodás drasztikus csökkentése érdekében vigye fel a hajra a Bond Perfector No. 2-t                           

Olaplex No.3 Hair Perfector:
- Otthoni hajépítő a haj további megerősítéséhez vagy a vegyi kezelések előtti megelőző ápolásához heti egyszeri otthoni használattal
- Az Olaplex Hair Perfector No. 3 fantasztikus hatását vendégek ezrei tanúsítják világszerte

Olaplex Hair Perfector No.3 Treatment | Afterpay + Free Post

Használata: Hajmosás előtt vigye fel törölközőszáraz hajra a fejbőrtől a hajvégekig. Min. 10 perc hatóidő eltelte után öblítse le, mossa meg és kondicionálja a hajat. Használja heti egyszer, roncsolt haj esetén heti 2-3 alkalommal. 

Olaplex N°3 Hair Perfector

Jellemzői: 

  • jelentősen mérsékli a hajfestés utáni hajkárosodást
  • közvetlenül a hajszálak belsejében regenerálja a megbomlott, károsodott kötéseket
  • segíti a hajszín tartósságának megvédésében
  • megsokszorozza és helyreállítja a felbomlott diszulfid kötéseket
  • tökéletesen ápolt, erős és ellenálló hajat eredményez
  • megbízható védelmet nyújt a következő hajfestések vagy kémiai kezelések során

Használata:
Vigyen fel a törölközőszáraz hajára megfelelő mennyiségű készítményt (száraz hajra is alkalmazható, de úgy nagyobb mennyiségű készítményre lesz szüksége). Fésülje át a haját és hagyja a készítményt 10 percig hatni. A maximális hatás eléréséhez 30–90 percig is fennhagyhatja. Ezután alaposan öblítse le és mossa meg a haját szokásos módon samponnal, majd tegyen rá hajbalzsamot. Hajfestés utáni időszakban heti 1 alkalommal használja.

A készítmény otthoni ápolására szolgál a fodrászatban Olaplex Professional hozzáadásával festett, majd Bond Perfector N° 2 regeneráló hajápoló kúrával kezelt hajszámára.

Összetétele: Víz (Aqua), bisz-amino-propil-diglikol Dimaleát, Propilén Gly col, cetearil-alkohol, Behentrimonium M etoszulfát, cetil-alkohol, fenoxi-etanol, glicerin, hidroxi-etil-etil-cellulóz, sztearamidopropil Dimetilamin, Quaternium-91, nátrium-benzoát, a Cetrimónium Meth osulfate, cetrimónium-klorid, Fragrance (Parfum), P oly quaternium-37, tetra-nátrium-EDTA, butilfenil-metil-propionális, E-tidronsav, A szkorbinsav, Phytantr iol, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Tocopheryl Ace tate, Aloe B arbadensis Leaf Juice Juice, Panthen (Jojoba) magolaj, citromsav, kálium-szorbát.

 

Hasonló termékek