Webáruház

Igora Vibrance - 4-6 60ml


Cikkszám: 25196

Egységár: 38,33 Ft/ml

2.300 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Igora Vibrance

Használati utasítások:

Tartós szín-a-színben hajszínező. A folyékony gél formula rugalmas felviteli lehetőségeket biztosít, ecsettel és palackkal egyaránt. Az ammónia- és alkohol mentes készítmény könnyen keverhető, felvihető és kiöblíthető, a kíméletes hajszínváltozatokért.

Használható:    

  • Duál hajfestés: kíméletes színfelfrissítő szolgáltatások, az Igora Royal-hoz illően
  • Fényesítés és finomítás: hajfény fokozására és a natúr tónusok kiemelése
  • Pasztell Árnyalás: elővilágosított/szőkített hajin
  • Ősz haj fedés: Natúr Extra árnyalatokkal akár 70%-ig, Natúr és Divat árnyalatokkal akár 50-ig terjedően
  • Személyre szabott eredmény: egymással keverhető árnyalatok

Kivétel a 0-00

1.Keverés: Az Igora Vibrance Hajszínezőt mindig keverje össze az Igora Vibrance színelőhívó emulzióval a sűrűbb, gél állagú keverékért vagy a SZÍNELŐHÍVÓ GÉLLEL a folyékonyabb állagért.

2.Felvitel: Védőkesztyű használata kötelező. Száraz hajra vigy fel. Vékonyszálú haj esetén: Az arc és a nyak körüli hajvonalra vigye fel utoljára

Teljes hajfestés: Vigye fel egyenletesen a hajtövektől a hajvégekig. Hatóidő: 5-20 perc.

Tőfestés: Száraz hajra, először a hajtövekre vigye fel és hagyja hatni 10-15 percig, hőhatással 5-10 percig. Ezután vigye fel a hajhosszra és a hajvégekre, majd hagyja hatni további 5-10 percig.

  1. Kiöblítés: A hatóidő leteltével adjon hozzá kevés meleg vizet, majd finoman masszírozva emulgeálja össze. Végül alaposan öblítse ki, amíg az öblítővíz tiszta lesz.
  2. Ápolás: Mossa meg a hajat BC Color Freeze Samponnal (a terméket az alábbi linken találja: https://szaloncikk.hu/termek/21555/schwarzkopf-bonacure-color-freeze-rich-sampon-1000-ml) , a hosszan tartó, intenzív színeredményért használjon BC Color Freeze Balzsamot vagy pakolást (a termékeket az alábbi linken találja: https://szaloncikk.hu/termek/8696/schwarzkopf-bonacure-szinrogzito-balzsam-200ml, https://szaloncikk.hu/termek/27170/schwarzkopf-bonacure-color-freeze-hajpakolas-750ml)

 

Az Igora Vibrance 0-00 Árnyalat lágyító használata:

Az Igora Vibrance Clear 0-00 egy tiszta, színpigmenteket nem tartalmazó készítmény. A Vibrance árnyalatokhoz adva csökkenti azok színmélységét és lágy, pasztell színeket eredményez.

Keverési útmutató:

Hajfény szolgáltatás:

  • Extra fényeséget és ragyogást ad a hajnak. Vigyen fel bőséges mennyiséget a hajtövektől a hajvégekig.
  • A hajszerkezettől függően hagyja hatni 5-20percig majd alaposan öblítse ki.

Árnyalat lágyítás:

  • Keverje a választott Igora Vibrance árnyalathoz.
  • A színelőhívó mennyiéséget a hajszínezővel arányosan növelje, mindvégig megtartva az 1:1 keverési arányt, 1 festék + 1 oxi.

 

Mivel az allergiás reakciók hirtelen is felléphetnek az embernél, bőr-próbás allergiatesztet kell végezni vendégén 48 órával a termék minden használatan előtt, akkor is ha már használta rajta ezt a terméket vagy más hajfestéket. 

Összetétel: Aqua, Ethanolamine, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Sulfite, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Sulfuric Acid, Xylitylgluside, Niacinamide, Panthenol, Parfum, Anhydroylitol, PEG-12 Allyl Ether, 2-Methylresorcinol, 2.7 Napthalenediol, Xanthan Gum, PEG-12, Etidronic Acid, Xylitol, 2-Amino-6-Chhloro-4-Nitrophenol, 4-Chlororesorcinol, 2-Amino, 4-Hydroxyethylaminoanisule Sulfate

Hasonló termékek