Webáruház

Wella Professionals Creatine+ Straight (N) Normal To Resistant Hair 200ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 25269

Egységár: 29,95 Ft/ml

5.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Nyugtalan és szöszös haja van? Egyenes, sima hajra vágyik? A Wella Professionals Creatine+ Straight krém tartós kiegyenesítésre segít elérni a tartós hajkiegyenesítést, ráadásul ragyogó fényt ad és védelmet nyújt a hőformázás ellen. Keratin komplexet tartalmaz, amely kiegyenesíti a hajat, a haj sima és fényes lesz. A krém normál, rakoncátlan hajra alkalmas.

Jellemzők:

  • A haj állandó kiegyenesítése,
  • védelmet nyújt és fényt ad,
  • megakadályozza a haj szöszösödését,
  • a keratin komplex egyenes és sima hajat hagy,
  • fodrászatban való professzionális használatra ajánlott

Hatóanyagok:

  • Creatine+ keratin komplex

Használata:

Vigye fel a krémet a nedves, samponnal megmosott hajra egyenletesen, óvatosan fésülje meg a hajat, és hagyja hatni 15-25 percig. Ezután alaposan öblítse le a haját, és szárítsa meg törölközővel.

Folytassa a Wella Professionals Straight Neutralizer rögzítő használatával, ugyanolyan arányban és módon, mint az egyenesítő krémmel. Hagyja hatni 10 percig, amikor a hajnak egyenesnek kell maradnia, és végül ismét alaposan öblítse le a hajról.

Ne alkalmazza a krémet közvetlenül a fejbőrre, hagyjon körülbelül 5 mm távolságot a tövektől. Csak fodrászatban használható.

Összetétele: Water/Aqua/Eau, Ammonium Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Bicarbonate, Petrolatum, Ceteareth-25, Isopropyl Myristate, Diammonium Dithiodiglycolate, Ammonia, Beeswax/Cera Alba/Cire d'Abeille, Fragrance/Parfum, Creatine, Polyquaternium-6, Panthenol, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Limonene, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Methylparaben, Disodium EDTA, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben

Hasonló termékek