Webáruház

Wella Professionals Magma By Blondor /89+ 120gr KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 25636

Egységár: 90,83 Ft/gramm

10.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Melírozó por - Wella Professionals Magma by Blondor /89 + Pigmented Lightener 120gr: professzionális termék, amely az Oxyresistan és a Spectralift technológián alapul a kiváló ellenállóságért és az intenzív, tökéletes színárnyalatokért. Akár 6 árnyalatnyi világosítést garantál és egyetlen lépésben színez, lehetőséget biztosítva az egyedi kromatikus kontrasztoknak és szép színjátékoknak. Eltávolítja az elhalványulást, védi és hidratálja a hajat, tiszta, ökéletes, intenzív és provokatív színárnyalatokat biztosít, illetve új színárnyalatokat és -tónusokat hozva létre a már meglévő színek keverésével.

Használata: az intenzitástól vagy a kívánt világítási szinttől függően a készítményt egy nem fémes edényben össze kell keverni a Magma készítményt vagy az oxidálószert 1:1,5/ 2 arányban (bármilyen típusú Wella 1,9%-ostól 12%-osig tartó oxidálószert lehet használni ), a száraz hajra kell alkalmazni, nem szabad a fejbőrt érinteni, majd következik a samponozás; a hatóidő függ a haj állapotától és a kívánt eredménytől; ajánlott előzetesen elolvasni a dobozban található használati útmutatót. Professzionális használatra.

Figyelmeztetések: A termék allergiás reakciókat válthat ki. Ne használja a terméket, ha a fejbőr irritált vagy sérült. Gyermekektől elzárva tartandó. Tartsa be a használati útmutatót. Használatakor védőkesztyűt kell viselni. A termék hatóerejének megőrzése érdekében minden használat után le kell zárni a dobozt. Száraz és hűvös helyen tartandó.

Fedezze fel a Blonder új MAGMA-ját.

  • A MAGMA by Blondor egy termék a természetes vagy festett haj világosítására és árnyékolására egyetlen lépésben.
  • A MAGMA sokféle hajtípuson alkalmas szabadkézi technikákra, és gyengéd, harmonikus színeredményeket tesz lehetővé.
  • A fólia technikával können különösen a sötét, festett hajon intenzívebb eredmény érhető el.

Tartósság akár 15 hétig. Csak száraz hajon használja. Ne vigye fel a fejbőrre.

Az expozíciós idő lejárta után alaposan öblítse le és samponozzon. Az oxidációs maradékok semlegesítéséhez és a szín stabilizálásához alkalmazzon MAGMA utókezelést. Hagyja hatni legalább 5 percig.

Hasonló termékek