Webáruház

Wella Professionals Reflections Light Luminous Reflective Oil 100ml


Cikkszám: 25677

Egységár: 44,90 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Simító hatású tápláló olaj vékonyszálú hajra.A Wella Oil Reflections ez a könnyű, sokoldalú formula hatékonyan táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezitené vagy zsíros maradványokat hagyna maga után. A kifejezetten a ragyogás fokozására tervezett Wella Oil Reflections 86% -kal fényesebbé teszi a hajat. Ezt a sokoldalú olajat különböző módon lehet felhasználni különböző eredmények elérése érdekében.Normál és finom hajhoz.

Wella Oil Reflections Light Luminous Reflective Oil - 100ml 

Kényeztesd száraz és élettelen hajad a Wella Oil Reflections Light Luminous Reflective Olajjal, mivel gyengéd ápolást és mély táplálást biztosít a hajadnak. A hajolaj gyönyörű megjelenést kölcsönöz megjelenésének anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos nyomot hagyna. A mély kondicionáló olajat úgy tervezték, hogy fokozza a fényt és védelmet nyújtson a haj károsodása ellen. Jól működik finom és normál hajtípuson, a könnyű hajápoló termék erősíti a színvisszaverődést és megtartja azt.

Súlytalan olaj , amely gyengéd ápolást biztosít a hajának

A hajformázó olaj felgyorsítja a felépülést, azaz a túl sok napfénynek kitett hajszálak vagy a túlzottan festett kezelések miatt szenvedők számára. A Wella hajolaj simító hatású fényt biztosít a hajnak. Haja simább lesz az első használat során, és gyorsan megjelenik egy kis ugrás és fényesség, ami aláhúzza, hogy a hajolaj elkezdte kifejteni varázsát. Rendszeres használat esetén ez a természetesen ápolt olaj hatékonyan kiegészítheti hajápolását, gyógyfürdőszerű hajkezelést biztosít anélkül, hogy kilépne a szabadba, és kezelhetőbbé teheti a haját!

Hajolaj kamélia és fehér tea kivonattal

A Wella Reflective Oil természetes kivonatú, bőrbarát összetevőket tartalmaz. A kaméliaolaj palmisztikus és omega-6 zsírsavakban gazdag, amelyek nedvesen és rugalmasan tartják a haj fejbőrét. Az öregedésgátló polifenol oxidánsok korlátozzák a haj őszülését. A kaméliaolaj kiváló hidratáló a haj számára, és hosszabb ideig hidratálja őket. A fehér tea kivonat számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek erősítik a törékeny, száraz és sérült hajat.

Tulajdonságai:Normál és finom hajhoz.

  • Nem nehezíti el e hajat
  • Gyönyörű fényt kölcsönöz a hajnak
  • Bársonyosan gazdag textúra
  • Makadámia olajat
  • Avokádó olajakat tartalmaz

Használata: Oszlasson el 1-2 pumpányit a tenyerei között,majd egyenletesen vigye fel a hajhosszra és a hajvégekre.

Összetétel: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfum, Tocopheryl Acetate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Aqua, Persea Gratissima Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Alpha–Isomethyl Ionone.

 

Hasonló termékek