Webáruház

Wella Professionals Invigo Sun After Sun Express Conditioner 200ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 26366

Egységár: 15,95 Ft/ml

3.190 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Az INVIGO Sun termékek tartalmazzák az E-vitamint, amely megvédi a hajat a napsugárzás okozta károsodásoktól, valamint a B5-vitamint, amely intenzíven hidratálja a hajat az UV-sugaraknak való kitettség után. Az Invigo Sun vonal illata külön bemutató: a termékek narancsvirág illatot tartalmaznak, egy modern virágos és gyümölcsös esszenciát a frissítő nyárhoz. Használja napozás előtt, alatt és után ezt a balzsamot. 

A Wella Professionals Invigo Sun termékcsalád gyors kondicionálója azonnali, mély ápolást biztosít a napsugárzásnak kitett hajnak, és puha tapintásúvá teszi. B5-vitamin tartalma hidratálja a hajat a napozás előtt, alatt és után.

  • A napsugárzásnak kitett haj intenzív hidratálása Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai károsodásaival szemben
  • A vitamin komplex ápolja a hajat mosás után, és fenntartja a haj hidratáltságát
  • Puha és fényes haj

Nap, sós víz és homok: az ideális nyaralás számunkra, de egy kicsit kevésbé a hajunk számára. Ahogy véded bőrödet napozás közben, úgy a hajadat is védeni kell a napsugárzás ártalmaitól. Napozás során, különösen az UV-sugárzásnak kitéve, oxidatív folyamat lép fel a hajon, ami szabadgyökök képződését, valamint a haj szerkezetének és színének elhalványulását eredményezi. A haj kiszárad, a hajvégek pedig töredezni kezdenek.

Az Invigo Sun termékek ideálisak a tengerparti nyaraláshoz, vagy azoknak, akik aktív életmódot folytatnak (gyakran futnak, napon tartózkodnak), vagy klóros vízű úszómedencéket használnak.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 30 másodpercig, majd alaposan öblítsd le.

TIPP: Napon tartózkodás során a legfontosabb termék, amit használj az Invigo Sun UV Szűrős Színvédő Spray, a többi Sun termék nem véd közvetlen UV-sugárzás ellen. A sampon intenzíven tisztítja a szennyeződésekkel teli hajat, a kondicionáló mélyen hidratálja, de csak a hajban maradó spray védi hajadat a közvetlen napsugárzás káros hatásai ellen.

A termékcsaládról:

Az Invigo Sun termékcsaládot Sun Blend™ komplexxel fejlesztették ki, B5-vitamin tartalmának köszönhetően hidratálja a hajat a napozás előtt, alatt és után. Az E-vitamin véd az UV-sugárzás okozta káros hatások ellen. A narancsvirág, virágos-gyümölcsös illatával a frissítő nyári élményét nyújtja

Tulajdonságai:

  • Azonnali mély ápolás a napfeszültség alatt álló hajra
  • B5 provitamint és
  • Barackolajat tartalmaz
  • Hajvédelem az UV sugárzás ellen
  • Finom, táplált és kezelt haj

Összetétele:Aqua/Water/Eau, Stearyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Panthenol, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, PEG-20 Glyceryl Laurate, Linalool, Citric Acid, Linoleic Acid, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.

Hasonló termékek